Migrén és Shen-Men piercing, a 2 csodás testékszer

Visszatérő, szűnni nem akaró migrénes fejfájás, esetleg cluster fejfájás gyötör? Szorongás, pánikbetegség, cukorbetegség okoz folyamatos problémát az életedben? Nos, a Migrén és Shen-Men piercingekkel ehhez tudok segítséget nyújtani úgy, hogy a javulást még egy gyönyörű testékszer is támogatja.

A Shen-Men és Migrén piercingek elhelyezésük és stílusos megjelenésük miatt is közkedveltek, de sokkal többek, mint divatos testékszer. A Shen-Men és Migrén piercing a Hagyományos Kínai Orvoslás több ezer évre visszanyúló gyakorlati tapasztalatain alapuló akupresszúrás és akupunktúrás terápiák hatásait alkalmazza. Mindkettő a fül egy meghatározott speciális, úgynevezett mesterpontján keresztül, a mesterpont stimulálásával fejti ki jótékony hatását.

Mint Magyarországon végzett Akupresszőr és Füladdiktológus természetgyógyász, már közel 20 éves gyakorlati tapasztalattal alkalmazom magam is a Füladdiktológia módszerét.

A Füladdiktológiáról bővebben ebben a blogomban olvashatsz: KLIKK IDE!

Előzetes személyes időpont egyeztetést követően szeretettel várlak konzultációra.

Időpontot foglalok

Amiért jó neked, ha engem választasz
  1. A Shen-Men és Migrén testékszerek az akupresszúra jótékony hatását hatékonyabbá teszik azzal, hogy folyamatosan hatást gyakorolnak a konkrét akupresszúrás pontra.
  2. Természetgyógyászként, AnaLog trénerként, illetve a segítő szakmám számos fizikai és lelki segítő eszköztárával a jótékony változásokat más eszközökkel is tudom tovább segíteni, hatékonyabbá tenni.
  3. A Shen-Men és a Migrén testékszereket magam is nagy megelégedéssel viselem és így pontosan tudom milyen fontos, hogy a behelyezést követően is tudj kihez fordulni, ha kérdéseid merülnek fel, segítségre van szükséged, amit én biztosítok számodra.
  4. Ezen felül minden esetben garanciát vállalok a behelyezett testékszer hatására.
Mikor hasznos a Shen-Men és a Migrén piercing?

A teljesség igénye nélkül a leggyakrabban előforduló esetek:

A piercingekkel stimulált pontok mesterpontokon jótékony hatását klinikai kísérletek is igazolják.

Saját tapasztalatom is alátámasztja a Shen-Men piercing jótékony hatását, mivel mindkettőt viselem magam is és tudom milyen napi görcsös fejfájással élni és a fejfájást, valamint a fájdalomcsillapító gyógyszereket is elhagyni.

Bővebben az alábbi blogjaimban olvashatsz róluk:

Shen-Men piercingről bővebben: KLIKK IDE!

Migrén piercingről bővebben: KLIKK IDE!

Időpontot foglalok

Hogyan zajlik a konzultácóival egybekötött testékszer behelyezés?

A konzultáció előtt kiválaszthatod a behelyezendő testékszert. A személyes találkozásunk egy állapotfelméréssel kezdődik, ahol végigvesszük, hogy milyen problémára akarod alkalmazni, megvizsgáljuk a lehetséges rizikófaktorokat, hogy konzultáltál-e a kezelőorvosoddal és ő mit tanácsolt.

Ezt követően, ha minden rendben van, az előzetesen megbeszéltek alapján vagy 1 Migrén, vagy Shen-Men piercing, vagy mindkettő behelyezése következik.

A behelyezést követően egy kicsit pihensz, miközben megbeszéljük az utánkövetést, kapsz tőlem egy részletes útmutatót, hogy hogyan kell ápolni, kezelni a fület és a testékszert, és figyelünk a hatásra. Gyakori tapasztalat, hogy aki fejfájással érkezik, annak a Migrén piercing behelyezését követő néhány percen belül jelentősen csökken, vagy akár el is múlik a fejfájása.

Ha bármilyen kérdésed maradt, a legyakoribb kérdésekre a válaszokat ebben a blogomban megtalálod: KLIKK IDE!

Időpontot foglalok

A piercing behelyezés díja

1 db titánium, vagy orvosi fém Shen-Men vagy Migrén testékszer behelyezése garanciával: 28.000,- Ft

1-1 db titánium, vagy orvosi fém Shen-Men és Migrén testékszer behelyezése garanciával: 50.000,- Ft

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.