Füladdiktológia 1-2 szóban

Mi is az a füladdiktológia?

FÜLADDIKTOLÓGIA egy olyan eljárás, amely bizonyos pontokat kezel a fülkagyló bőrén, a test állapotának felmérése és gyógyítása céljából akupresszúrás, vagy akupunktúrás kezeléssel. A füladdiktológiai kezelés célja, hogy visszaállítsa a szervezetet az optimális egészségi és egyensúlyi állapotába. A TEST-LÉLEK-SZELLEM EGYSÉGÉT EGYÜTT GYÓGYÍTJA.

VILÁGSZERTE ISMERT eljárás, ami hatékonyan kezeli többek közt a fájdalmakat, a függőségeket és a belső rendellenességeket nagyszerű eredménnyel. Akár más terápiákkal, akár önmagában is megállja a helyét. Az egyik nagy előnye, hogy BIZTONSÁGOS.

A füladdiktológia kezdete a hagyományos kínai orvoslásban (HKO) gyökerezik. Tulajdonképpen ez az ősi gyógyászat a testen különböző AKUPUNKTÚRÁS PONTOKAT kezel. Alkalmazható különböző betegségek megelőzésére, diagnosztizálásra, gyógyításra. A Kínában több ezer éve ismert és a mai napig alkalmazott módszer azon az ősi felismerésen alapul, hogy az emberi fül különböző felületei valamilyen módon ÖSSZEKÖTTETÉSBEN ÁLLNAK a test más részeivel. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy a fül megfelelő területeit stimulálva befolyásoljuk a velük „kapcsolatban” álló szerveket.

A fülben gyakorlatilag valamennyi szervnek, idegrendszernek, izom-és csontrendszernek van kivetülési területe. A fülön több mint 200 akupunktúrás pont található. A fülkagylón keresztül a távoli szerveinkre hatást tud kifejteni, így a TEST MINDEN RÉSZE A FÜLKAGYLÓN KERESZTÜL KEZELHETŐ. A füladdiktológia hatásmechanizmusa a fülkagyló gazdag ideghálózatával magyarázható. A kezelések fizikai, érzelmi és mentális szinten hatnak, nemcsak a tünetekre, hanem az okokra is koncentrálva.

Sokéves tapasztalattal a hátam mögött minden esetben a szervezet egyéni igényeinek megfelelően alkalmazom a fülakupunktúrát, az elektorakupunktúrát és a tartós fültűk felhelyezését, és a betegség lelki hátteréről is tájékoztatom a hozzám fordulókat, ezzel sikeresen elősegítve a probléma okának végleges megszüntetését.

====================

KINEK AJÁNLOM?

• Első helyen kell említeni, hogy hatékony segítség a SZENVEDÉLYBETEGSÉGEK kezelésében, a szerfüggő (nikotin, alkohol, koffein, drog, gyógyszerfüggőség) és nem szerfüggő (étkezési zavarokkal küzdő, társ-, szerencsejáték-függő, munkamániás, kényszeres vásárló, szexuális addikciók, stb.) szenvedélybetegek megsegítésében.

• Különösen hatásos a FOGYÓKÚRÁZÓKNAK étvágycsökkentés, anyagcsere-harmonizálás, stressz oldás kezelése, diéta mellett.

• Allergiás rohamok és az ALLERGIA megszüntetésére.

• Jól használható továbbá KRÍZISINTERVENCIÓBAN, úgy mint
                                 = váratlan hirtelen bekövetkező ijesztő, fenyegető helyzet,
                                 = közeli hozzátartozó hirtelen elvesztése okozta trauma,
                                 = váratlanul fellépő esemény, melynek kimenetele bizonytalan és kiszámíthatatlan, 
                                 = valamint POSZTTRAUMÁS STRESSZ (traumával kapcsolatos élmények feldolgozatlansága) esetén.

• Feszültség okozta EMÉSZTŐSZERVI PANASZOK esetén is kiválóan alkalmazható.

• A fülakupunktúrás kezelési módszerrel számos funkcionális, vegetatív, idegrendszeri FÁJDALOMMAL kapcsolatos zavar kezelhető (fejfájás, migrén, fogfájás, lumbágó, isiász, stb.).

• MÉREGTELENÍTI a szervezet létfontosságú szerveit (vese, máj, tüdő, stb.).

• Eredményesen kezelhető a DEPRESSZIÓ, ALVÁSZAVAR, PÁNIKBETEGSÉG.

• Kedvezően befolyásolja a KLIMAX tüneteit.


A fül-akupunktúra biztonságos és hatékony, kiegészítőként vagy önállóan használható eljárás.

====================

Szeretettel várlak fül akupunktúrás kezelésemmel. Kérlek, jöveteled előtt egyeztess velem időpontot az alábbi elérhetőségeimen!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkrahogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkraahol hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.

Legyen csodás napod!
Rajczi B. Tünde
természetgyógyász
személyiségfejlesztő tréner
+3630/368 2987
Insta: dr_rbte
rajczi.b.tunde@cacirasz.hu
https://www.cacirasz.hu