Párkapcsolati Coaching

Egy párkapcsolatot ápolni kell

Egy barátom elkezdte építeni a házát. Tudtam, hogy ennek a háznak úgy állt neki, hogy akár az egész további életét ott éli le a családjával. Egy évvel később megkérdeztem, hogy befejezte-e már? A válasza nagyon megmaradt bennem.

Egy házat sohasem lehet befejezni, csak abbahagyni.

Nos, a párkapcsolatunk ugyanígy működik.

Amikor saját elhatározásodból összekötöd az életed egy másik emberrel, akkor bizony nem rövid távra tervezel, hanem egy életre. Aztán elkezdődik a közös élet. Jönnek a csodálatos élmények és a hullámvölgyek is. A közös élet rengeteg kihívást tartogat és tele van lehetőségekkel.

Egy biztos, ha a kapcsolatodat magára hagyod és nem foglalkozol vele, nem ápolod és szépíted, akkor – akárcsak egy ház, amit magára hagynak – elkezd mállani, fakulni, itt-ott kilazul egy-egy szög és igen gyakran csak akkor vesszük észre, hogy valami baj van, amikor már majdnem összedől, vagyis már a válás jön szóba, mint egyetlen megoldás.

Ám van egy jó hírem, ha a szándék megvan, minden párkapcsolat újra lehet lüktető, teljes és örömteli. Hiszen így indult.

Egy jó párkapcsolat olyan, mint egy csodás virágoskert. Élvezed az eredményét, amit folyamatos és gondos munkával érsz el.

Abban segítek, hogy újra megtaláljátok a közös utatokat, amin egyfelé tudtok menni és azt a szikrát, amit lobogó lánggá tudtok hevíteni.

Időpontot foglalok

Hogyan zajlik a Párkapcsolati coaching konzultáció?

A Párkapcsolati coaching konzultáció történhet személyesen, amikor egy térben vagyunk és online is, a világ bármely részén is legyetek. A folyamat hatékonyságát csak az befolyásolja, hogy ti mennyire vagytok jelen.

Mindenképpen a pár mindkét fele jelen kell legyen, mégpedig szabad elhatározásából.

Először tisztázzuk, hogy miért vagytok itt, mit vártok a találkozástól, és ebben hogyan tudlak titeket segíteni, majd lefektetünk néhány közösen elfogadott szabályt, amit célszerű betartanunk a folyamat sikere érdekében. Miután megbeszéljük, hogy milyen helyzettel érkeztetek hozzám, elkezdjük megfogalmazni, hogy hova akartok eljutni és ehhez mik szükségesek. Ettől kezdve két konzultáció között is kell dolgoznotok a kapcsolatotokkal.

Közös célunk, hogy minél hatékonyabban dolgozzunk.

Személyes konzultációra a Cacirasz Életmód Centrumban várlak benneteket, az online konzultációhoz egy biztonságos és stabil internet kapcsolatra, előre megbeszélt videós chat alkalmazásra és egy alkalmatosságra van szükségetek, ahol kényelmesen el tudtok helyezkedni.

Időpontot foglalok

A párkapcsolati coaching konzultáció díja

A konzultáció időtartama 60 perc, ára 30.000,-Ft

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.