Küldetésünk

Öröm- és Szeretet teli, Egészséges, Szabad Élet

Missziónk a segítés, támogatás, fejlesztés, hogy egy olyan világban éljünk, ahol az emberek önmagukat elfogadva egészséges, örömteli, teljes és szabad életet élnek harmóniában az emberekkel, a természettel és az univerzummal.

Folyamatosan tanulunk, fejlesztjük magunkat és megteszünk mindent azért, hogy olyan példát mutassunk, ami hű a küldetésünk céljához és bárki számára követendő és másolható.

Az egyre bővülő tudásunkat és tapasztalatunkat megosztjuk és segítünk másoknak, akik ezt kérik és abban, amiben kérik.

Egy kicsit bővebben

Hogy jobban megismerj bennünket

Rólunk_Tündiv12

Rajczi B. Tünde Erzsébet

Mottóm: Az egészség nem minden, de a minden semmi egészség nélkül.

A kristálygyermekek előküldöttjeként, és az ezzel járó csodálatos képességek áldásával születtem, amit éreztem és éltem már a kezdetektől. E miatt nem illettem az elvárt klisékbe, így gyermekként kezelhetetlennek tartottak, és mindenféle eszközzel próbálták elnyomni képességeimet, hogy a társadalom által elvárt „normális” gyermeket faragjanak belőlem.

Amikor már kezdtem beletörődni, hogy meg kell „gyógyuljak”, egy csodaszámba illő találkozásnak köszönhetően megértettem és elfogadtam, hogy amit látok, hallok és érzékelek az elfogadott fizikai valóságon túl, az nem betegség vagy lázálom, hanem a valóság felismerésének képessége.

Ez volt a mindent átfordító pillanat, amikor az addig átokként megélt képességeim áldássá váltak. Akkor fogadtam meg, hogy az leszek, aki ma vagyok: A „betegből” lett gyógyító, tanító.

A legnehezebb út mindig önmagunkhoz vezet, mégis ez az a küzdelem, amit mindenképp meg kell tennünk, hiszen igazán meg kell ismerjük azt az egyetlen embert, aki minden percét velünk tölti, akit mindig képviselnünk kell, akinek valóban elszámolással tartozunk, önmagunkat.

Az utam a Reikivel, kristályterápiával, karakter numerológiával, angyalterápiával, aktív szellemgyógyászattal, masszázsokkal, életmód vezetési tanácsadással és az akupresszúrával kezdődött és azóta is nap, mint nap tanulok, fejlesztem magam, így ma már felszentelt lelkészeként is aktívan tevékenykedem.

Aki hozzám fordul, azt a több, mint 20 éves szakmai gyakorlatommal, szeretettel, teljes elfogadással és minden képességemmel segítem abban, hogy megtalálja a belső békéjét, harmóniáját, egészséges és boldog, tudatos életet éljen, melyben önnön magát megismerve elérheti a saját céljait.

Rólunk_Tomv12

Boldog Tamás Gyula

Mottóm: Ha bármit kapsz, ami az életedet jobbá teszi, azt kötelességed másokkal megosztani.

Apró gyermekkorom óta rajongok a természetért és kutatom az emberi viselkedés mozgatórugóit, mintáit, keresem az összefüggéseket.

Ebben a kutató, válaszokat kereső létemben látom, hogy többek vagyunk annál, mint amit a fizikai testünk mutat meg belőlünk.  A kíváncsiságom kimeríthetetlen, érteni és tudni akartam és akarok mindent, így lettem geológus, mérnök, közgazdász, reiki mester-tanár, lelkész, life és párkapcsolati coach és még sorolhatnám.

Az életem során mind a magánéletben, mind a munkámban nagy magasságokat és mélységeket éltem át, volt több, mint nagyon elég és volt, hogy többet elvesztettem, mint azt bírni lehet. Több életre is elég élettapasztalat, több, mint 20 év különböző szintű vezetői tapasztalat, rengeteg fejlesztő tréning és tanfolyam van a hátam mögött. Az életemet háromszor építettem fel teljesen a nulláról és minden nap mosolyogva kelek, hálás vagyok mindenért, ami és aki körülvesz és továbbra is folyamatosan tanulok, fejlődöm, mert rengeteg célom van, amit megvalósítok.

Tudom, hogy mind ugyanannak az Egynek a különböző megnyilvánulásai vagyunk folytonos kapcsolatban egymással. Úgy élem az életem, hogy minden nap önmagam tökéletesebb formája legyek és többet, jobbat hagyjak magam után, mint amit a kezdéshez kaptam.

Hiszem, hogy az ember csak akkor tud igazán boldog lenni, ha az eredményeit úgy éri el, hogy azzal nem árt közben másoknak, ha ad, ha segít. Ezért a tapasztalatomat, tudásomat arra is használom, hogy segítsek másoknak is megtalálni azt az utat, amin keresztül elérik a békés, örömteli, szabad életüket, ahol ismerik és elfogadják önmagukat és így másokat is.

RBTE bemutatkozó videó

(Ön)Bizalom, Eredmény

A legjobb helyen jársz

Miért vagy szerencsés, hogy ránk találtál?

 

 • Képzett és tapasztalt szakemberek várnak – Több, mint 20 év szakmai gyakorlat és tapasztalat, folyamatos képzések, vállalkozói, multi és felsővezetői tapasztalat, több száz elégedett ügyfél.
 • Egyénre szabott terápia csak neked – Mindenki új és más, nincs két egyforma ember és két egyforma eset, két egyforma kezelés, vagy út. Ezért veled közösen alakítjuk ki azt az utat, ami számodra a legkedvezőbb, hogy elérd azt a célod, amiért felkerestél bennünket.
 • Szemléletmódodnak megfelelő segítőt választhatsz – Egyikünk a spirituális és gyógyító életében, másikunk egy főleg multinacionális vállalati környzeteben “nőtt fel”, aminek köszönhetően ugyanazt az eredményt gyakran más úton érjük el. Van, aki Tündi spirituális szemléletével, van, aki Tom kézzel fogható világával tud azonosulni.
 • Az egész lényeddel foglalkozunk – A test-lélek-szellem hármas egységével dolgozunk és ezek harmonikus működését igyekszünk veled helyreállítani.
 • Széles eszköztár – Megfelelően sok lehetőség van a kezünkben ahhoz, hogy ki tudjuk veled együtt választani azokat az eszközöket, ami, vagy amik számodra a leginkább elfogadhatók és a leghatékonyabbak. Így biztosan gyors eredményeket tudsz elérni.
 • Komplex megoldásokat kínálunk
  • Van, hogy csak a fizikai fájdalmadat akarod megszüntetni masszázzsal, vagy más fizikai kezeléssel.
  • Van, hogy ennél tovább is szeretnél menni és az okokat is meg akarod ismerni és még talán meg is akarod szüntetni.
  • Van, hogy szeretnél te is olyan eszközök birtokába kerülni, amivel már önmagadon is tudsz segíteni.
  • Tőlünk a lehetőséget mindenhez megkapod, ám a választás mindig a tied.
 • Mi minden esetben tudunk neked segítséget nyújtani. Széles tapasztalati és gyakorlati háttér áll mögöttünk (vállalkozói és vállalati/multi környezet, operatív-, közép- és felsővezetés, projekt tervezés és -vezetés, oktatás és prezentáció, természetgyógyászat, nem átlagos képességek elfogadása, étkezési szokások, testsúlykontroll, párkapcsolat, gyermeknevelés, válás és még sorolhatnánk), így nem csak tanult, hanem gyakorlati ismereteink révén is tudunk neked segíteni.