Füladdiktológia

A Füladdiktológia biztonságos megoldás a dohányzás és egyéb zavaró szenvedélyek elhagyásához

A Füladdiktológia egy olyan eljárás, amely bizonyos pontokat kezel a fülkagyló bőrén, a test állapotának felmérése és gyógyítása céljából akupresszúrás, vagy akupunktúrás kezeléssel.

A Füladdiktológiai kezelés célja, hogy visszaállítsa a szervezetet az optimális egészségi és egyensúlyi állapotába. A test-lélek-szellem egységét együtt gyógyítja.

Világszerte ismert eljárás, ami hatékonyan kezeli többek közt a fájdalmakat, a függőségeket és a belső rendellenességeket nagyszerű eredménnyel. Akár a nyugati gyógyítás kiegészítő kezeléseként, akár önmagában is megállja a helyét. Az egyik nagy előnye, hogy biztonságos.

A kínai rendszertől függetlenül a francia idegsebész-akupunktőr Dr. Paul Nogier munkásságának köszönhetően az 1950-es évek végén Európában is napvilágot láttak a kezelés első dokumentált eredményei. Nogier elmélete szerint a fül rajzolata egy fordított testhelyzetben fekvő magzat képére hasonlít, így az érzékeny területek az embrió megfelelő testrészeinek azonosításával határozhatók meg.

A fülben gyakorlatilag valamennyi szervnek, idegrendszernek, izom-és csontrendszernek van kivetülési területe. A fülön több mint 200 akupunktúrás pont található.

Az ’50-es években Nogier rámutatott, hogy a fülkagylón keresztül a távoli szerveinkre hatást tud kifejteni, így a test minden része a fülkagylón keresztül kezelhető. A füladdiktológia hatásmechanizmusa a fülkagyló gazdag ideghálózatával magyarázható. A kezelések fizikai, érzelmi és mentális szinten hatnak, nemcsak a tünetekre, hanem az okokra is koncentrálva.

Klinikai tesztek alapján a WHO (World Health Organisation) is elismeri a fülakupresszúrát.

Időpontot foglalok

Mikor alkalmazzuk a Füladdiktológiát?
  • Szenvedélybetegek: szerfüggő (nikotin, alkohol, koffein, drog, gyógyszerfüggőség) és nem szerfüggő (pl. étkezési zavarok, társ-, szerencsejáték függő, munkamániás, kényszeres vásárló) szenvedélybetegek megsegítésében hatékony eszköz.
  • Fogyókúrázóknak: étvágycsökkentés, anyagcsere-harmonizálás, stressz oldás kezelése, diéta mellett.
  • Allergiás rohamok és allergia
  • Krízisintervencióban
  • Feszültség okozta emésztőszervi panaszok
  • Idegi problémák (pl. fejfájás, migrén, fogfájás, lumbágó, isiász)
  • Depresszió, Alvászavar, Pánikbetegség.
  • Változókori problémák
  • Méregteleníti a szervezetet
Időpontot foglalok

Hogyan működik a Füladdiktológia?

A Füladdiktológia a hagyományos kínai orvoslásban (HKO) gyökerezik. Éppen úgy, ahogy ez az ősi gyógyászat a testen különböző akupunktúrás pontokat kezel különböző betegségekre, ehhez hasonlóan a fülön is megvannak ezek a mikrorendszerek.

A Kínában több ezer éve ismert és a mai napig alkalmazott módszer azon az ősi felismerésen alapul, hogy az emberi fül különböző felületei valamilyen módon összeköttetésben állnak a test más részeivel. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy a fül megfelelő területeit stimulálva befolyásoljuk a velük „kapcsolatban” álló szerveket.

A Füladdiktológia biztonságos és hatékony, kiegészítő kezelésként, vagy önállóan alkalmazható eljárás.

Munkánk során a szervezet egyéni igényeinek megfelelően alkalmazzuk a fülakupunktúrát, az elektorakupunktúrát és a tartós fültűk felhelyezését.

A kezelés ára

A kezelés időtartama ~40 perc, ára 20.000,-Ft.

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.