Életvezetési Tanácsadás

Életvezetési tanácsadás, amikor a problémák kiváltó lelki okát szüntetjük meg

Mit várhatsz az Életvezetési tanácsadástól?

Az életünkben gyakran szembesülünk olyan, idővel egyre sűrűbben ismétlődő szituációkkal, melyeket nem tudunk megfelelően kezelni. Sajnos gyakran hátráltatnak bennünket a céljaink elérésében, abban, hogy az életünket úgy éljük, ahogy szeretnénk.

Persze megtanulunk, ösztönösen is elsajátítunk olyan módszereket, amivel, ha időben felismerjük a mintát, akkor túl tudunk lépni rajta, ám a mélyen gyökerező, elsődleges reakcióink mégis a régi berögződéseink szerintiek. Van, hogy már észre sem vesszük ezeket, mert annyira meg akarunk tőlük szabadulni, hogy magunk előtt sem ismerjük be, és ez önmagunkra nézve a legveszélyesebb állapot.

Egy kicsit olyan ez, mint amikor egy betegségnek csak a tüneteit kezelik, gyógyszert, tapaszt adnak rá, de a kiváltó okok megmaradnak, ami miatt aztán a tünet az évek során egyre krónikusabbá és drasztikusabbá válik, felerősödik.

Az életvezetési tanácsadás lényege, hogy a problémáid pszichoszomatikus kiváltó okát keressük meg. Majd pedig ezt a lelked mélyén lappangó okot segítünk, hogy megértsd, feldolgozd és elengedd. Ezzel a probléma teljesen, egy életre megszüntethető.

A személyes, vagy online konzultációk során a célunk, hogy a pszichoszomatikus ok megszűnésével a fizikai tünetek is megszűnjenek.

Ez egy olyan folyamat, melynek során megérted a probléma kialakulásának okát, az ok-okozati összefüggéseket és ennek hatására bizonyos fokig megváltozik az élethez való hozzáállásod, a szemléleted. Ez pedig biztosítja számodra azt, hogy tudatosabban élve megőrizd egészséged, megfelelően kezelj élethelyzeteket, elérd a céljaid és ezzel harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet élhess.

„A sebezhetőségedből fog létrejönni az erőd.”
Sigmund Freud

Időpontot foglalok

Mik a leggyakoribb esetek, amikor Életvezetési tanácsadásra van szükséged?
 • ha van bármilyen betegséged, különösen, ha látszólag nincs oka és/vagy hosszú ideje fennáll,
 • ha nem tudsz bizonyos viselkedési formáktól, reakcióktól megszabadulni,
 • ha nem tudsz haladni az életében, mintha valami akadályozna,
 • ha nem látod a kiutat jelenlegi élethelyzetedből,
 • ha körbe-körbe jársz egy adott élethelyzetben,
 • ha nem érted, miért ismétlődnek veled kellemetlenül megélt dolgok,
 • ha nem tudod, miért futsz össze mindig ugyanolyan emberekkel, vagy keveredsz mindig ugyanolyan szituációkba,
 • ha szeretnél meghozni fontos döntéseket, és érteni is szeretnéd azok okát,
 • ha sorsforduló előtt állsz,
 • ha fura dolgok történnek veled, amire nincs magyarázat,
 • ha rendszeresen extrém dolgokat álmodsz,
 • ha hallasz és látsz olyan dolgokat, amiket nem tudsz megmagyarázni.

Egyszóval akkor van szükség az életvezetési terapeuta tanácsaira, ha már elindultál az úton, látod, hogy valami nincs rendben és tudod, hogy szükséged van némi eligazításra, életlátásra, összefüggések megértésére, ok-okozat kibogozására.

Az életvezetési tanácsadás során az élete természetes részévé válik, hogy pozitívan értékeld önmagad, megtaláld az önbecsülésed, az önértékelés, az én kép felismerése. A életvezetési tanácsadás konzultációi során segítséget kapsz a spirituális és lelki fejlődésedhez, az egészséged helyreállításához és megőrzéséhez.

Keress, ha készen állsz arra, hogy elindulj egy élhetőbb, harmonikusabb élet felé!

Időpontot foglalok

Hogyan zajlik az Életvezetési tanácsadás folyamata?

A legfontosabb, hogy megbízzunk egymásban. Az életvezetési tanácsadások során mindig mindenről részletesen tájékoztatlak, sohasem ítélkezem, elfogadlak annak, aki vagy, és elfogadom a döntéseidet is.

Miután megbeszéljük, hogy milyen helyzettel érkeztél hozzám, elkezdjük feldolgozni az életed eseményeit, amihez különböző módszereket fogunk alkalmazni. Az esetek többségében két konzultáció között is kell dolgoznod a helyzettel.

Hogy egy helyzet megoldása mennyi időt és hány találkozást vesz igénybe, azt az első alkalommal tudjuk megbecsülni. Volt, hogy egy alkalom is elég volt és volt, hogy ennél sokkal több kellett. A célunk az, hogy minél hatékonyabban dolgozzunk.

Az Életvezetési tanácsadás konzultációs díja

Egy konzultáció időtartama 60 perc, ára 25.000,-Ft.

Időpontot foglalok

További izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!