Visszajelzések

Amit az Ügyfeleink mondanak rólunk

Tündihez egy Migrén piercing behelyezésre érkeztem, amit igazán nem is a migrén miatt szerettem volna, csak mert úgy tetszett. Minden rendben ment, ahogy mondta tényleg nem fájt a szúrás, aztán pár nap érzékenység után teljesen boldog is voltam az új ékszeremmel. Frontérzekeny vagyok, de a legutóbbi alkalommal már nem is kellett gyógyszert szednem a fejfájás miatt.

Köszönöm 😘

2023-11-05
Ivett

Pont egy hete csináltattam a fülembe Shen-Men piercinget. Le vagyok nyűgözve, hogy máris érzem jótékony hatását: teljes nyugodtság van rajtam, amit jó ideje nem éreztem már és párom is ezáltal sokkal nyugodtabb. Nem kezdek el semmin se idegeskedni, higgadtan, nyugodtan oldok meg dolgokat.

Köszönöm Tündi!

Nagyon örülök, hogy hozzád mentem!

2023-11-05
Juhász Krisztina

Mióta a Tündihez járok, úgy érzem nincs lehetetlen. Nincs olyan élethelyzet, aminek ne mennék neki sokkal nagyobb bátorsággal.
Sokat segített az önbizalmam növelésében, hogy egy kicsit rátermettebben lássam a világot. Ez a fejlődés érzékelhető a munkámban is. – sokkal több dícséretett kapok, és ez nagyon sok erőt ad a továbbiakban.

Köszönöm Tündi nagyon!

2023-06-10
KV

Az oldások segítségével sikerült kilépnem a régi hitrendszerekből, a régről hozott apai, anyai, női, férfi mintákból, amik erősen befolyásolták a a jelen életemet, főleg párkapcsolati szinten!
Az oldások által lettem saját magam jobbik verziója, a kapcsolatomban végre meg tudom élni a női énemet, a munkámban sikeresebb vagyok és értékesebbek a baráti kapcsolataim. Leváltak, akik már nem oda valók!
Hálás vagyok ezekért az oldásokért, mert nem lennék most az, aki vagyok, hiszen Tünde mindig mondja: a tudatosságunk csak 3% és a tudatalattink 97%, és ez az, ami befolyásol minket és a jelen életünket.

2023-05-16
Papp-Katona Judit

Annyira hálás vagyok, hogy megismerhettem Tündit! Pont rá volt szükségem! Az utolsó analog oldást a mellműtétem előtt a fájdalomra csináltuk…Hát mindenkinek teljes szívemből csak ajánlani tudom…!!
A műtét előtt egy kb 1,5 héttel még rámtört ilyen félelem.. és aggódás.. utána egyre inkább a nyugalom, a várakozás és a pozitív látásmód vette át az uralmat fölöttem. Most, így a műtét után ugyanez a helyzet!
Hihetetlen!!!! Nincs fájdalmam!! Csak mintha edzettem volna és pici izomlázam lenne. Nincsenek rá szavak!
Drága Tündi, csak köszönni tudom, hogy vagy és, hogy Rád találhattam!! És köszönöm a terápiát, alig várom a következő alkalmat! Egy szó, mint száz, csak köszönöm szépen!
Tényleg mindenkinek csak teljes szívből ajánlani tudom! Anno nem tudtam mire van szükségem az életemben.. Most már tudom, Tündére volt szükségem!
Köszönöm köszönöm!! 🤗😘❤️

2023-05-12
Varga Rebeka

Vajon tényleg segíthet egy órányi “beszélgetés” a problémák megoldásában?

Még mindig nehezen hiszem el, hogy IGEN!

Néhány analog oldással a hátam mögött azt mondhatom, nekem minden alkalommal megoldást hozott ez a technika a nehéz helyzetekben!

2023-05-08
Keresztúri Alexandra

Sziasztok, nagyon örülök, hogy a Tündi megcsinálta nekem a Shen-Men piercinget. Azóta a vérnyomásom szép lassan normalizálódott, és bár az életem jelenlegi időszaka elég stresszes, mégis sikerült nyugodtan kezelnem a helyzeteket.

2023-04-24
Ujházi Edina

Migrén: 2 hét alatt 1x fájt a fejem. A szeles időt is megúsztam, máskor alig vagyok magamnál. 🙏🙏🙏
Shenmen: feszültnek még feszült vagyok, de ez sok mindenből adódik. A félelmeket, szorongásokat figyelem, de annak még idő kell, hogy jobban lássam a hatását ( pld. végre elkezdeném a jogsit 🙄😉) Az alagút-szindróma miatt is csak 1x fordult elő zsibbadás a kezembe.

2023-03-07
Fejér-Kóródi Renáta

Hiába tanulok, írok, olvasok hosszú évek óta angolul és olaszul, nem mertem kommunikálni és bár két diplomám van, egyedülálló szakmai tapasztalatom, mintha el lennék rejtve, nem tudtam pénzre váltani.
Néhány analog oldás után azt vettem észre, hogy gondolkodás nélkül beszélek angolul spontán, váratlan szitukban is, és egyre többször ismerik el a képességeim, kérnek szakmai segítséget tőlem. 🙂

Köszönöm

2023-02-07
Nagy Endre

Tamást azért kerestem fel, mert tökéletesen beszéltem a franciát, évek óta nem tudtam sikeres nyelvvizsgát tenni és ezen már a diplomám múlott.
Coachingra jelentkeztem be.

Tamás azonnal látta, hogy nagyon mély problémát kell megoldanunk és végül sikerült megváltoztatnia az életemet.

Azóta leszakadtam anyukámról, elfogadtam a másságomat, és a saját életemet élem.

Köszönöm

2020-09-13
Szilágyi Attila

Több, mint 14 éve vagyunk Tündi páciensei, szerintem ez mindent elárul!

Hiszem, hogy aki egyszer megtapasztalta tudását az már mindig ragaszkodik ehhez a minőséghez.

Megszámlálhatatlan technikát ismer, amivel segíteni tud, hogy fizikálisan és mentálisan jól érezzük magunkat!

Szeretettel ajánljuk mindenkinek aki profi terapeutát keres legyen szó bármilyen problémáról vagy csak annak megelőzéséről!

2020-08-31
Keresztúri család

Nagyon elégedett voltam/vagyok a masszázzsal. Nagyon kellemes az ambient.

Már egy kezelés után is frissen, üdén, pozitív energiákkal töltődve éreztem magam.

Csak ajánlani tudom.

2020-08-12
Mijatovic Andrej

Tapasztalatból “mondom”, hogy Tündi és Tamás a legjobbak, akiknél jártam valaha.

Köszönet nektek! ❤️

2020-08-04
Szabó Zsuzsanna

Már több éve, hogy a Sors összehozott Tamással, és azóta is áldom ezt a napot.

Tízezer szóban is lehetetlen lenne megfogalmazni, mit jelent az Ő támogatása hosszú utamon.

Önzetlenül, határtalanul, mindig számíthatok segítségére. A legnagyobb kincs e Világon!

Önbizalmat, szeretetet, és hihetetlen támogatást nyújt tanácsaival. Az Ő segítése, terelése nélkül letértem volna utamról. A legmélyebb gödörből is segített “kimászni”, energiájával engem erősíteni.

A legnagyobb tanítása ez most számomra, amit minden nap elolvasok: “SOHA, DE SOHA NE ADD FEL ÖNMAGAD! TUDD, HOGY KI VAGY MIT AKARSZ, MIT KÉPVISELSZ, ÉS ETTŐL NE TÉRJ EL!”

Egy Igazi Angyal! A legnagyobb tanító, akit valaha megismertem, és nemcsak rajtam segít, de a családomon is! A szüleim is az ő áldását élvezhetik és csodálatos szeretetben és egészségben élnek.

Köszönöm, hogy vagy! Isten Áldjon Benneteket Örökké 🙏❤️😇🙏
Petronella ❤️

2020-08-02
Koncsek Petronella

Tünde 15 éves korom óta kezel engem, tehát már 8 éve lassan és nem is bíznám magam másra. Csodálatos ember, hatalmas tudással. Minden problémámra találtunk eddig megoldást, akár testi, akár lelki gondokról volt szó.

Ráadásul már egy tanfolyamot is elkezdtem.

Szívből ajánlom azoknak, akik nyitottak az alternatív gyógyászati megoldások felé és csuda kedves, mosolygós, profi segítségre vágynak 🙂

2020-07-28
Kapitány Kinga
Visszajelzés

Írd meg a véleményedet

Kérjük szánj rá egy percet, hogy megoszd a velünk szerzett tapasztalataidat. Visszajelzésed nem csak nekünk, hanem másoknak is segítségére lehet. Köszönjük!

Strong Testimonials form submission spinner.

Kötelező mező

0 characters out of 400
rating fields