Shen-Men piercing néhány szóban

HALLOTTÁL MÁR A SHEN-MEN PIERCNGRŐL, DE NEM IGAZÁN TUDOD MI EZ, ESETLEG BIZONYTALAN VAGY, A LÉNYEG AZONBAN, SZAKÉRTŐ TÁJÉKOZTATÁST KERESEL ÉS KORREKT INFÓKAT VÁRSZ? A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

SHEN-MEN PIERCING

A Shen-Men pont egy akupunktúrás/akupresszúrás pont a fül felső részén, amit a Hagyományos Kínai Orvoslásban már több ezer éve alkalmaznak terápiás módszerként testi, lelki problémák megoldása céljából. Különösen az alábbi problémák esetén lehet hatásos:

-SZENVEDÉLYBETEGSÉGEK-FÜGGŐSÉG (drogok, dohányzás, alkohol)
-SZORONGÁSOS BETEGSÉGEK-CUKORBETEGSÉG
-PÁNIKBETEGSÉG-ALLERGIA
-DEPRESSZIÓ-FIGYELEMZAVAR
-ALVÁSZAVAR-EMÉSZTÉSI ZAVAROK

A Shen-Men piercing az azonos nevű akupresszúrás pontba helyezett testékszer, ami ezt a pontot
folyamatosan stimulálva, elősegíti a ponton keresztül lehetségesen elérhető javulást
a problémás területek vonatkozásában.

EGY KICSIT A SHEN-MEN PONTRÓL

A Shen-Men pont neve magyarul a „Lélek kapuja”, a Hagyományos Kínai Orvoslás több ezer év óta ismeri és használja ezt a pontot. A pont egy fülakupresszúrás kezelési pont, amit füladdiktológus, akupresszúrás természetgyógyászként több, mint 17 éve sikeresen alkalmazok.

==============

Saját tapasztalatom is alátámasztja a Shen-Men piercing jótékony hatását, mivel mind Shen-Men, mind Migrén piercinget viselek magam is és tudom milyen napi görcsös fejfájással élni és a fejfájást, valamint a fájdalomcsillapító gyógyszereket is elhagyni.

==============

Az akupunktúra/akupresszúra a WHO, az Egészségügyi Világszervezet által is elfogadott, javasolt módszer a szenvedélybetegségekről való leszoktatásban.

A SHEN-MEN PONT ALKALMAZÁSÁNAK KEZDETE ÉS GYAKORLATI TAPASZTALATAI

Az USA-ban 1974-től kezdték el alkalmazni az akupunktúrás NADA (National Acupuncture Detoxification Association) pontkombinációt a kábítószer függőség kezelésére és fantasztikusan jó eredményeket értek el a kábítószer leszoktatás terén (elvonási tünetek, szorongás, visszaesés, stb.). A Lincoln Recovery szervezet a mai napig működik.

Azt tapasztalták, hogy a Methadonnal kezelt heroinfüggő betegek elvonási tünetei a fültűk behelyezése után drasztikusan csökkennek, majd a kezelés igény szerinti ismétlése következtében megszűnnek. Rövidesen nem volt szükség a szintén függőséget okozó Methadon gyógyszerre. 1978-ban hivatalosan is megszüntették a Methadon kezelést – mint a drogelvonó protokoll részét- és azt az acudetox protokollal helyettesítették.

A megfigyelések, nagyszámú beteg bevonásával végzett terápiák során bizonyítást nyert, hogy az acudetox mindennemű addikció kezelésében hatásos, támogatásával a drog-,alkohol- és nikotinfüggőség is eredményesen kezelhető.

A módszer egyik kidolgozóját, Dr. Michael Smith amerikai pszichiátert 1985-ben Dr. Eőry Ajándok hívta meg Magyarországra. Az itt töltött ideje alatt az amerikaiprofesszor a nagyfai alkohol elvonó intézetben megtanította a fülakupunktúrás pontok helyét és szúrását, így a Shen-Men pontot is.

Magyarországon végzett Füladdiktológusként magam is sikerrel végzem a kezeléseket, amit ma már Shen-Men és Migrén piercing testékszerek behelyezésével is tudok segíteni.

==============

Mi a Migrén, vagy Daith piercing?
A Migrén, vagy más néven Daith piercingről és hatásairól bővebben itt olvashatsz: KLIKK IDE

Hogyan fejtik ki hatásukat az akupresszúrás/akupunktúrás pontok?
A fülakupunktúra/fülakpuresszúra hatásmechanizmusáról itt tudsz bővebben olvasni: KLIKK IDE

Maradt még kérdésed?
A leggyakoribb kérdésekre itt találod a válaszokat: KLIKK IDE

==============

A kezelésről itt olvashatsz részleteket: KLIKK IDE!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ ITT MEGTALÁLSZ: Cacirasz Életmód Centrum

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkraahol néhány másodperc alatt akár időpontot is foglalhatsz, aktív közösségünk tagja leszel, így az elsők között értesülsz eseményeinkről!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkraahol hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.

Legyen csodás napod!
Rajczi B. Tünde Erzsébet
akupresszőr – piercer
+3630/368-2987
Insta: @dr_rbte
rajczi.b.tunde@cacirasz.hu
https://www.cacirasz.hu

Leave a comment