Piercingek (köldök, orr, fül)

Szeretnél egy gyönyörű testékszert, amivel ki akarod fejezni önmagad, szebb és csinosabb akarsz lenni, esetleg fogyni szeretnél, vagy más testi és lelki panaszokat megszűntetni? Nos, a fül, orr és köldök piercingekkel ehhez tudok neked segítséget nyújtani, mint képzett piercer és tapasztalt természetgyógyász.

A piercingek olyan gyönyörű testékszerek, amik elhelyezésük és stílusos megjelenésük miatt igen közkedveltek, mégis lehetnek többek, mint divatos testékszerek. Évezredek óta különösen a hölgyek, de férfiak körében is a személyiséget fejezik ki, vagy erősítik. Tudtad, hogy a tengerészek a felfedezések idején azért hordtak a fülükben fülbevalót, hogy erősítsék a látásukat?

Vagyis egy testékszert nem mindegy hova helyezünk be. A megfelelő akupunktúrás pontokhoz behelyezve befolyásolni tudják a testi-lelki egészségi állapotunkat is, kihasználva a HKO több ezer éves tapasztalatait. Ezért nagyon nem mindegy, hogy kihez fordulsz a vágyott testékszered behelyezése során, hiszen csak a fülön több száz mikro-kivetülése található a szervezetünknek, ami mind más és más élettani funkcióra van hatással. Ezért tartom fontosnak, hogy szakképzett és akupunktúrás ismeretek terén is tapasztalt szakembert keress fel, aki megfelelően tudja lokalizálni ezeket a pontokat.

Mint Magyarországon végzett Akupresszőr és Füladdiktológus természetgyógyász, már közel 20 éves gyakorlati tapasztalattal alkalmazom magam is a HKO módszerét.

A Füladdiktológiáról bővebben ebben a blogomban olvashatsz: KLIKK IDE!

Előzetes személyes időpont egyeztetést követően szeretettel várlak konzultációra.

Amiért jó neked, ha engem választasz
  1. Képzettségeimnek és sok éves gyakorlatomnak köszönhetően segíteni tudok neked abban, hogy hol a legideálisabb számodra elhelyezni a piercinget ahhoz, hogy az életminőségedre a lehető legpozitívabb hatással legyen.
  2. Természetgyógyászként, AnaLog trénerként, illetve a segítő szakmám számos fizikai és lelki segítő eszköztárával a jótékony változásokat más eszközökkel is tudom tovább segíteni, hatékonyabbá tenni.
  3. Magam is több piercinget viselek, így pontosan tudom milyen fontos, hogy a behelyezést követően is tudj kihez fordulni, ha kérdéseid merülnek fel, segítségre van szükséged, amit én biztosítok számodra.
  4. Egy csodás, világos, kellemes, szeretetteljes környezetben várlak, ahol a gyermekek is szorongás nélkül kapják meg fülbevalójukat.
  5. A piercingeket lehet belövő pisztollyal, vagy hagyományos módon, branül tűvel behelyezni.
Időpontot foglalok

Hogyan zajlik a konzultációval egybekötött testékszer behelyezés?

A konzultáció előtt kiválaszthatod a behelyezendő testékszert. A személyes találkozásunk egy állapotfelméréssel kezdődik, ahol végigvesszük, hogy hova akarod behelyeztetni és milyen problémára akarod alkalmazni, megvizsgáljuk a lehetséges rizikófaktorokat, hogy konzultáltál-e a kezelőorvosoddal és ő mit tanácsolt.

Ezt követően, ha minden rendben van, az előzetesen megbeszéltek alapján a kiválasztott piercinget a veled megbeszélt módon behelyezem.

A behelyezést követően egy kicsit pihensz, miközben megbeszéljük az utánkövetést, kapsz tőlem egy részletes útmutatót, hogy hogyan kell ápolni, kezelni a behelyezés környékét és a testékszert, és figyelünk a hatásra.

A piercing behelyezés díja

1 db titánium, vagy orvosi fém testékszer behelyezése anyagtól, fazontól és a behelyezés helyétől függően: 15.000 – 25.000,- Ft

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkrahogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkraahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.