Szellemgyógyászat

Tapasztald meg szellemi segítőid önzetlen támogatását a Szellemgyógyászaton keresztül

A Szellemgyógyászat által válik teljessé az energetikai gyógyászat.

Ősidők óta használt, Magyarországon mégis alig elterjedt módszer, a szellemgyógyászat, pszi sebészet, vagy Pszichotronika.

A szellemgyógyászat egyik alapelve, hogy a terapeuta kizárólag abban az esetben segít a betegen, ha a beteg önként kéri, és amennyiben a lelki vezető engedélyezi azt. A terapeuta tehát mindenkinek tiszteletben tartja a szabad akaratát.

A Szellemsebészet hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy az anyag, így testünk is, alacsony rezgésű, összesűrűsödött energia. Ezt egy aurának nevezett, finomabb rezgésű, több rétegből álló energiaburok veszi körül, amelynek egyik rétege gondolataink kivetülése.

Mindig a magasabb frekvenciájú energia hat az alacsonyabb rezgésűre, ezért lehetséges, hogy a beteg psziché előbb-utóbb megbetegíti a testet is. Ha ugyanis nem úgy gondolkodunk, érzünk vagy viselkedünk, ahogy az a lelkünknek jó, a finom rezgésű mentális frekvencia megváltozik, és ez kihat a sűrűbb, alacsonyabb rezgésű aurarétegekre, ahol energiahiány vagy energiatöbblet alakul ki.

Ha nem figyelünk az érezhető apró jelekre, és nem változtatunk gondolkodásunkon, lelkiállapotunkon, akkor idővel még mélyebbre hatol a jelzés, egészen a legalacsonyabb rezgésű fizikai testig, ahol betegségek formájában jelentkezik. Tehát így képesek a negatív gondolatok és érzelmek megbetegíteni a testet, de ugyanúgy a pszichés probléma megszüntetésével a test el is tudja tüntetni a betegséget.

Előzetes személyes időpont egyeztetést követően szeretettel várlak egy állapotfelméréssel egybekötött kezelésre.

Időpontot foglalok

Amennyiben Te is érzel magadban vágyat arra, hogy ezzel a csodálatos lehetőséggel segíts magadon és másokon, tanfolyamainkon megtanítjuk neked, hogyan tudod ezt megtenni.

Megnézem a tanfolyamot

Mikor különösen hasznos?
  • Megmagyarázhatatlan problémák,
  • Ismétlődő betegségek,
  • Betegségek, aminek nem találják az okát,
  • Gyógyult, majd ugyanott kiújult betegségek,
  • Megmagyarázhatatlan pánikrohamok,
  • Depresszió látszólag ok nélkül
Időpontot foglalok

Hogyan zajlik egy Szellemgyógyászati konzultáció?

A konzultáció során tisztázzuk, hogy miért jöttél el, mit vársz a kezeléstől és mit gondolsz róla. Ha te is kéred, egy vezetett meditáció kellemes, relaxált állapotában meglátogatjuk a szellemi vezetőidet és a segítségüket kérheted.

A konzultáció során gyakran ásványokkal, drágakövekkel és színekkel is dolgozunk, hogy a gyógyító energiát bizonyos rezgésekre irányítsuk.

A kristályokat mi magunk tisztítjuk, programozzuk és áldjuk meg.

A konzultáció díja

A konzultáció időtartama 60  perc, ára ára: 30.000,-Ft

Időpontot foglalok

Amennyiben Te is érzel magadban vágyat arra, hogy ezzel a csodálatos lehetőséggel segíts magadon és másokon, tréningjeinken megtapasztalhatod, hogyan tudod ezt megtenni.

Megnézem a tanfolyamot

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.