AnaLog oldás

Az érzelmeinken keresztül megváltoztatjuk az életünket akadályozó viselkedésmintákat, hogy elinduljunk a saját céljaink felé.

AnaLog módszerrel az eddigi válaszreakcióidat, szokás mintázataidat tudod úgy megváltoztatni, hogy az egész életed addig hihetetlen mértékben pozitívan változik. Az AnaLog módszer segít konkrét problémák, gyors és tartós megoldásában.

Életünk során nagyon sok döntést hozunk és bár sokszor nem ismerjük el, a döntéseink érzelmi alapon születnek meg. Vannak döntéseink, amik gyermekkorunkban velünk szemben támasztott elvárások, családi körülményeink, bennünket ért erős hatások következtében olyan hiedelmeink alakultak ki, amik egyfajta válaszreakciókként, viselkedésmintaként működnek később az életünkben. Sajnos ezek közül a viselkedésminták közül nagyon sok már nem szolgálja az életünket.

Annyira mélyen belénk rögzültek ezek a minták, hogy többnyire már nem is vagyunk tudatában. Azt azonban érezzük, hogy ismétlődő és kellemetlen szituációkba keveredünk, illetve bármibe is fogunk, ugyanazokat az eredményeket kapjuk, amiből mintha lehetetlen lenne kivergődni. Amikor nem szeretjük a munkánkat, de csak ilyeneket találunk, amikor a párkapcsolatokban mindig a kihasznált fél szerepében vagyunk, amikor a pénzügyi fejlődésben is mintha korlátozva lennénk, amikor folyton feltennénk magunknak a kérdést, hogy már megint mit csinálok rosszul?

Nos, az AnaLog módszer segít konkrét problémák, gyors és tartós megoldásában. Az AnaLog módszerrel megértheted a problémát jelentő viselkedésmódot, a hozzá kapcsolt érzelmeket, lehetőséged van azokat megváltoztatni és a konkrét megoldáson keresztül elérni egy tartós és a gyors változást az életedben úgy, hogy az addigi akadályozó viselkedésmód, reakciók ne jelenjenek meg újra és a cselekvéseid új eredményeket hozzanak.

Előzetes személyes időpont egyeztetést követően szeretettel várlak konzultációra.

Időpontot foglalok

Amikor különösen hasznos
  • Anyagi, pénzügyi problémák,
  • Munkahelyi problémák,
  • Párkapcsolati gondok,
  • Elhúzódó konfliktusok,
  • Elengedés, gyászfeldolgozás
  • Állandó halogatásban vagy, miközben tele vagy ötletekkel,
  • Nem találod a helyed, életközépi válság, kiégés
  • Ismétlődő, akadályozó érzelmi helyzetek (pl. kihasználtság, elhagyottság, ingerlékenység, önbizalomhiány, lámpaláz)
  • Mit csinálok rosszul? – érzés
  • Ha végre tartós és érezhető változást akarsz!
Hogyan zajlik az AnaLog konzultáció?

Az AnaLog konzultáció történhet személyesen, amikor egy térben vagyunk és online is, a világ bármely részén is legyél. A folyamat hatékonyságát csak az befolyásolja, hogy te mennyire vagy jelen.

Először is tisztázzuk, hogy miért vagy itt, mit vársz a találkozástól, és ebben hogyan tudlak segíteni. A konzultációhoz egy biztonságos és stabil internet kapcsolatra, előre megbeszélt videós chat alkalmazásra és egy alkalmatosságra van szükséged, ahol kényelmesen el tudsz helyezkedni.

Az AnaLog konzultációt egy kötetlen beszélgetéssel kezdjük, ahol elmondod nekem, hogy mi az ami leginkább zavar most az életedben, milyen konkrét problémád van. Én segítek megtalálni, beazonosítani azt az érzelmet, ami a problémád gyökerét jelenti.

Ha közös egyetértésben megtaláltuk azt, amivel dolgozni fogunk, egy könnyed meditatív állapothoz segítelek, hogy a tudatalattival tudj dolgozni. Közben folyamatosan ura vagy önmagadnak, bármikor ki tudsz lépni, ha készen állsz, segítek újra elérni a megfelelő állapotot. Az oldás során a problémát jelentő érzelemmel képeket, történetek alkotsz, ami elvezet a hibás viselkedésmintához. Ezt a viselkedésmintát változtathatod meg, hogy felszabadulj alóla és megszűnjön az eddig előtted álló akadály.

Hitedtől függetlenül működik és megtapasztalhatod pozitív és tartós hatását.

Ahogyan változik a viselkedésed, változnak a reakcióid és tisztulnak az érzelmeid, úgy változik a világ is körülötted.

A konzultáció ára

A konzultáció időtartama 60-90 perc a folyamattól függően, ára 30.000,-Ft

Kihagyhatatlan lehetőség Boldog Tamásnál! Minden új kliens esetén az első AnaLog konzultáció grátisz, hogy megismerhesd a módszert, a következők pedig 15.000,-Ft/alkalom.
A konzultáció lehet személyes, vagy online a világ bármely részéről.
A lehetőség 2024. július 31-ig elérhető!

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.