Szellemsebészet – Pszichotronika

Szellemsebészet – Pszichotronika Tréning

A Pszichotronikát más néven lélekgyógyászatnak, szellemgyógyászatnak, vagy szellemsebészetnek is szokták nevezni. A világ legszelídebb lelki, szellemi, módszerét takarja, melynek egyetlen mellékhatása maga a testi lelki regenerálódás.

Őseink, akik még szoros kapcsolatban éltek a mindenséget átható renddel, alkalmazták a pszichotronikát, ezt a csodás módszert. Később, ahogy egyre inkább technokratává kezdett válni az emberiség, megszüntetve kapcsolatát a természettel, úgy vált az egészségmegőrzés is tudós-misztikus technikai tanná és úgy specializálódott. Elveszítettük a képességünk meglátni az Egy-séget.

Azt viszonylag könnyen elfogadjuk, hogy testünk fizikai problémái pszichoszomatikus eredetűek, vagyis psziché, a lélek, a szellem üzenetei. Ám ez azt is jelenti, hogy az ember több, mint a fizikai teste és képes a gondolatával, a gondolkodásával teremteni. A rossz gondolkodással betegséget, a helyes „gondolkodással” boldogságot.

Az ember egy test-lélek-szellem hármasban létezik és csak akkor egészséges, csak akkor teljes, ha ez a hármas kiegyensúlyozott és egyik sem dolgozik a másik ellen. Ha a test, a tudat nem vesz tudomást a lélekről és a szellemről, illetve létének földi küldetését ily módon nem ismeri fel, sőt ellene tesz, a lélek jelez a test felé. A jelzése pedig a test megbetegedése. Nagyon sok ember élete gyökeresen változik meg egy súlyos betegség túlélését követően. Egészen egyszerűen azért, mert felfogja a felsőbbrendű énje üzenetét.

A Pszichotronika, a szellemsebészet a szellemen keresztül segít elérni eredményeket a testen. Szellemsebész, a pszichotronika alkalmazója lehet bárki, aki hisz a test-lélek-szellem hármasában, aki a szeretet útján jár. Szellemsebésznek lenni több, mint egy tréningen részt venni. Elkötelezettséget kíván. Elkötelezettséget a Fény oldalán. Egy olyan életformát, olyan gondolkodás és viselkedésmódot, amibe nem férnek bele a gyűlölet, kirekesztés, irigység, de irányítói a szeretet, alázat, segítőkészség és elfogadás.

Aki ezt választja, megkapja a segítés adományát és kötelezettségét is.

Jelentkezem

A Pszichotronika konzultációs gyakorlati lehetőséggel együtt a következő témákat dolgozzuk fel:
 • a test-lélek-szellem harmóniájának megőrzését, helyreállítását
 • a csakra rendszert, annak működését, optimális működésének helyreállítását, tisztítását, feltöltését
 • az aura látását, tisztítását, javítását, visszaállítását, feltöltését
 • negatív energiák (átok, rontás), megszállók felismerését és levételét
 • idegen szellemek elvitelét
 • terek tisztítását, energia-optimalizálását
 • vízerek, földsugárzások kimérését és elkerülését
 • betegségek felismerését, szervek cseréjét
 • állatok és növények egészségének támogatását,

A tréning kilenc találkozást igényel.

A pszichotronika konzultációk során minden szükséges pontnál megkapod azokat a beavatásokat, amelyek az úton való járáshoz és a segítéshez elengedhetetlenek. A folyamat végén tudatos teremtővé válhatsz.

 • Előfeltétele: Nem szükséges előképzettség
 • Idő: 7 óra/alkalom csoportban, 4 óra/alkalom egyénileg
 • Teljes részvételi díj csoportos jelentkezés esetén: 360.000,-Ft, amit három egyenlő részletben tudsz kifizetni az első, a negyedik és a hetedik alkalom kezdése előtt.
 • Egy összegben csoportos jelentkezés esetén a teljes díj: 330.000,-Ft.
 • Ha egyéni képzés keretében igényled az ismeretátadást, a tanfolyami díjról személyes egyeztetésre van szükség.

A konkrét dátumot a jelentkezőkkel személyesen egyeztetjük. A konzultációk egymásra épülnek, az egyes modulok között kellő gyakorlás szükséges, hogy a tapasztalataiddal megerősítést nyerjenek benned a tapasztalások és az alkalmazása valóban az életed része lehessen. Ezért az egyes fokozatok kettő hetente követik egymást.

Jelentkezem

Hogyan készüljek a Tréningre?
 • Laza, kényelmes öltözetben gyere, amiben el tudod engedni magad, és a meditációk, a beavatások alatt ne feszélyezzen és ne zavarjon a szoros ruha.
 • Hozz magaddal egy szép füzetet, amiben tudsz jegyzetelni, rajzolni.
 • Ásványvizet és teát biztosítunk, lesz ebédszünetünk, az étkezésről mindenki maga gondoskodik. Ha nem akarsz rendelni, hozhatsz magaddal ételt, akár hűtőbe is tudjuk tenni és melegítési lehetőségünk is van.
 • A konzultációs napok előtti estén pihend ki magad, hiszen a fáradtság, kialvatlanság zavart okoz az energia rendszeredben, ami blokkolja a folyamatokat.
 • A tanfolyam helyszíne a Cacirasz Életmód Centrum, Budapest XI., Holdvilág u.15., 12-es csengő

Egyedi igény esetén más helyszínen is vállaljuk a tréning levezetését. Az igény alapján az egyedi ajánlatunkról egyeztetünk.

Jelentkezem

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!