Angyali Érzések

Angyali Érzések Kurzus

Az angyalok azok a lények, akik a legtöbbször bukkannak fel a művészetben. Finom arcvonásaikat felfedezhetjük a festészetben, a szobrászatban, az irodalomban. Egyre többször jelennek meg a könnyűzenében, képes újságokban, filmekben és a televízióban is.

Az angyalok szerepelnek a zsidó, perzsa, keresztény és iszlám hitvilágban egyaránt, és néhol előfordulnak az ősi mondákban is hitben is.

Az angyal héber és arám megfelelője a „malách”- szó, ami hírnököt, hírvivőt, követet és küldöttet jelent. Görög megfelelője az angelos, latin formája az angelus. Mindkettő hírnököt, hírvivőt jelent. Az angyalokat így nevezhetjük Isteni hírvivőknek, vagy Isten küldötteinek.

Az angyalok más rezgésszinten léteznek, ezért nem tudjuk a megszokott módon érzékelni őket. Ahogyan a rádióhullámokat sem látjuk. Amikor valaki kapcsolatba lép egy angyallal, számtalan formában érzékelheti jelenlétét.

Nincs konkrét alakjuk, csak fényük, és mindig olyan alakban jelennek meg, főleg álomban, vagy meditációban, ritka esetekben látomás formájában, ahogy az illető ember el tudja őket fogadni. Ezért van az, hogy valaki nőnek, valaki férfinak lát egy-egy angyalt. Néha illatok, vagy lágy szellő, meleg érintés formájában jelzik jelenlétüket, de akár gondolatban is üzenhetnek. Így hát bármit is írnak, mondanak az angyalokról, mindenkinek magának kell megtapasztalnia a velük való kapcsolatot, hisz a kapcsolat megnyilvánulása is egyedi.

Az angyalok mindenütt körülvesznek minket, vigyáznak ránk, mi pedig bármikor hívhatjuk őket. Amikor például egy zenésznek, szobrásznak, festőnek ihlete van, akkor sok esetben az angyalok üzeneteit fogja, azt önti látható, fizikailag is érzékelhető formába, hogy másokhoz is eljuthasson az üzenet.

Mindannyiunknak megvan a maga őrangyala, aki feltétel nélkül, ítélkezés mentesen szeret és kívül-belül ismer bennünket.

A kurzus során megtapasztalod hogyan veszed fel a kapcsolatot az angyalokkal, az őrangyaloddal, és megbeszéljük, hogyan tudod segítségül hívni őket, hogy a mindennapjaid részesei lehessenek.

Jelentkezem

Kurzus elemei

Angyali érzések I – Kapcsolatfelvétel, Angyalkommunikáció, Személyiségfejlesztés

Megbeszéljük kik azok az Angyalok, megtapasztalod energiájukat, lényüket. Gyakorlatban is megtapasztalod, hogy miben ki tud neked segíteni, és hogyan veheted fel a kapcsolatot az Angyalokkal, hogyan segítenek a test-szellem-lélek harmóniáját megteremteni.

A konzultáció során, meditáció alatt és beavatást követően rá tudsz hangolódni az angyali rezgésekre, megismered saját őrangyalodat, bármikor képes lehetsz az igaz-hamis érzékelés bekapcsolására.
Tartunk egy célmeditációt az Angyal II. kurzushoz, egy általad felállított cél megteremtésével, a négy őselem segítségével.

Előfeltétele: nem szükséges semmiféle előképzettség
Idő: 7 óra
Részvétel díja: 40.000,- Ft

Angyali érzések II – Tudatos teremtés

A kurzus során megtapasztalod a Benned rejlő teremtő képesség nagyságát és erejét, melyet megfelelően használva a sors- és életfeladatod sokkal könnyebben meg tudod oldani, a céljaid könnyebben el tudod érni.
Az Angyal I. konzultációs napon tartott célmeditációval és annak eredményével már megtapasztaltad a teremtő erőd hatását. Most gyakorlod a tudatos teremtést használatát.

Előfeltétele: Angyali érzések I.
Idő: 7 óra
Részvétel díja: 40.000,- Ft

Angyali érzések III – Egységélmény megteremtése

Biztosan érezted már, hogy minden mindennel összefügg, hogy a legkisebb molekulában, minden atomban ott van az univerzum minden információja és ez rendelkezésünkre áll. Ez alól Te sem vagy kivétel. A kurzuson elsajátíthatod az egység-tudatot és megismerheted az egység-élmény csodálatos tapasztalását. Megfelelő gyakorlással és gondolkodással Te is rá tudsz hangolódni a közös „szerverre”.

Előfeltétele: Angyali érzések I. és Angyali érzések II.
Idő: 7 óra
Részvétel díja: 40.000,- Ft

A kurzus általában minimum 6 fő jelentkezése esetén indul. A konkrét dátumot a résztvevőkkel személyesen egyeztetjük. A kurzus elemek egymásra épülnek, az egyes találkozások között kellő gyakorlás szükséges, hogy a tapasztalataiddal megerősítést nyerjenek benned a konzultációs napokon megbeszéltek és az Angyali segítség valóban az életed része lehessen. Ezért az egyes fokozatok havonta követik egymást.

Jelentkezem

Hogyan készüljek a Kurzusokra?
  • Laza, kényelmes öltözetben gyere, amiben el tudod engedni magad, és a meditációk, a beavatások alatt ne feszélyezzen és ne zavarjon a szoros ruha.
  • Hozz magaddal egy szép füzetet, aminek a lapjai fehérek, minden vonal és négyzetháló nélküliek. Ez lesz az Angyal Naplód, amibe a kurzusok alatt már jegyzetelhetsz, és amibe később leírhatod az élményeidet, tapasztalásaidat. A Naplódat a tanfolyamon angyali pecséttel együtt fogjuk beavatni.
  • Ásványvizet és teát biztosítunk, lesz ebédszünetünk, az étkezésről mindenki maga gondoskodik. Ha nem akarsz rendelni, hozhatsz magaddal ételt, akár hűtőbe is tudjuk tenni és melegítési lehetőségünk is van.
  • Az első alkalomra úgy gyere, hogy ha van rá lehetőséged, szedd össze azokat a tulajdonságaidat, az életed azon körülményeit, amiktől már nagyon meg szeretnél szabadulni, amik bántanak, akadályozzák életedet, céljaid elérését.
  • A kurzus napok előtti estén pihend ki magad, hiszen a fáradtság, kialvatlanság zavart okoz az energia rendszeredben, ami blokkolja a folyamatokat.
  • A kurzusok helyszíne a Cacirasz Életmód Centrum, Budapest XI., Holdvilág u.15., 12-es csengő

Egyedi igény esetén más helyszínen is vállaljuk a kurzusok levezetését. Az igény alapján az egyedi ajánlatunkról egyeztetünk.

Jelentkezem

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.