Karakternumerológia

Karakternumerológia kurzus

A különbség a között, amit megteszünk, és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.“-Mahatma Gandhi

Mindannyian meghatározott céllal, feladattal jöttünk el erre a világra. Sokan nem hisznek benne, van aki nem is gondolkodik el rajta, vannak akik tudatosan élik felvállalt feladataikat. A születésünk ideje, helye, a családunk, a nevünk, a kapcsolataink nem véletlenek sorozata.

Az életünk egy csodás út, ahol a születésünk pillanatától elkezdve a szüleinken, a nevünkön, a testvéreinken, barátaidon, szerelmeinken át az eltávozásunkig semmi sem véletlen. Minden üzenetet hordoz számunkra erről a csodás útról. Ezeket az üzeneteket csak akkor veszed észre, ha figyelsz a jelekre. Ha nem a szemeddel nézel, ha nem a füleddel hallasz, ha nem az agyaddal érzel.

Nos, a számmisztika segít eligazodni ezen az úton.

Segít megtalálni a születésünkben é a nevünkben hozott információkból a sorsfeladatunkat, felismerni az erősségeinket, gyengeségeinket, a magunkkal hozott tulajdonságainkat, magatartásmintáinkat, mindazt, ami meghatározza viszonyinkat, viselkedésünket. Segít felfedezni azokat a tulajdonságokat, amiket a jelen életedben magadévá kell tenned, vagy épp el kell hagynod ahhoz, hogy elérd a valódi célod ebben az életben és felismered azt, hogy mit kell tenned az igazi önmagad felszínre hozásához. Hogy mindig egy lépéssel közelebb kerülhess isteni valódhoz.

A számokban elrejtett üzenetek felettünk álló, univerzális törvények szerint működnek. Nem elemezhetők a matematikai logika alapján. Nem függenek vallási, faji hovatartozástól és különösen nem függ attól, hogy hiszel-e benne, vagy sem. Működik, akár a gravitáció.

Nagy segítségére lehet a segítő munkát végzőknek, a pszichológusoknak, pszicho-terapeutáknak, tanácsadóknak, tanároknak, vezetőknek, szülőknek, de akár az edzőknek is. E módszer ismeretével sokkal könnyebben és hatékonyabban, megértőbben és nyugodtabban tudják kezelni kapcsolataikat.

Jelentkezem

A kurzus Fokozatai

Karakternumerológia I. – születésünk üzenete

Az első fokozaton alapos személyiségelemzésen keresztül megismered önmagad. Ez egy önismereti kurzus. Megtanulod megérteni mi olvasható ki a születés időpontjából és önmagadon keresztül egyben azt is, hogy ezt nem lehet úgy alkalmazni, mint egy skatulyát. Megismered, hogy a születés pillanata alapján mik a veled született képességeid, tulajdonságjegyeid, mik azok, amiket hoztál a batyudban erre az életre és mik azok, amiket most kell megtalálnod, elsajátítanod, illetve amiket ki kell tenned.

Ehhez meg fogod ismerni az erősségeid és gyengeségeid. Azt, hogy mindez hogyan áll ez összhangban a saját magadról kialakított képpel. A nap végén eljutunk odáig, hogy megkapsz minden eszközt és ismeretet ahhoz, hogy önmagad reálisan lásd, az önmagadról alkotott kép és a valóság megegyezzenek, így elfogadd és szeresed önmagad. Hiszen, ha megismered magad, akkor el is elfogadod olyannak, amilyen. Ez az előfeltétele annak, hogy másokat is elfogadj és megérts, hogy a szeretet fénye ragyogjon az utadon és kilépj az ítélkezés árnyékából.

 • Előfeltétele: nem szükséges semmiféle előképzettség
 • Idő: 7 óra
 • Részvételi díj: 40.000.- Ft.

Karakternumerológia II. – sorselemzés

A személyiségjegyeken túllépve a sorsod elemzésével meglátod, hogy milyen feladatot vállaltál fel erre az életedre. Megtanulod elkészíteni a sorselemzést. Ennek során először a saját sorsodat elemezzük évekre lebontva, kisgyermekkortól kezdve a serdülőkoron át egészen az agg korig. Megismered mit oldottál már meg és mi vár még rád, milyen feladatod van még hátra. Természetesen minden további lépés a Te választásod kell, hogy legyen. Ezen az úton világossá válnak a múlt eseményei, tisztán fogod látni és megérteni a sikereidet, a kudarcaidat. Hisz mind a Te döntéseid eredményei voltak.

Ezen az úton, a megértéssel eljutunk odáig, hogy a sikereket megfelelően értékeld, a régi sebeket begyógyítsd és a fájdalmaid elengedd. Le tudod vonni a megfelelő tanulságokat életed eseményeiből. Ezzel tovább tudsz haladni tudatosan és már világos céllal, megértve jelen helyzeted és kapcsolataid okát és célját. Tudatosan tehetsz már azért, hogy az általad is ismertté vált a sors feladatod teljesíteni tudd.

 • Előfeltétele: Karakternumerológia I.
 • Idő: 7 óra
 • Részvételi díj: 40.000.- Ft.

Karakternumerológia III. – nevünk üzenete

„NOMEN EST OMEN!”- A NÉV KÖTELEZ!

A betűk, akárcsak a számok, fontos üzenetet hordoznak.

Megismered a nevek mögötti jelentéstartalmakat, a betűk mögötti energiákat, rezgéseket, tulajdonságokat. Meglátod, hogy a nevünk sem véletlen, nem csak „fel nem derített szükségszerűség”.

A nevünket lelkünk választja leszületése előtt, hogy ezzel is segítse a fizikai létre jövetele után véghezvinni életcélját. Az eddigi ismereteid szélesíti a névelemzés. Ezzel pontosabb sorselemzést tudsz felállítani. A nap során megismered, hogy az önismereted mennyire válik pontosabbá, egészül ki a névelemzésen keresztül.

 • Előfeltétele: Karakternumerológia I és II
 • Idő: 7 óra
 • Részvételi díj: 40.000.- Ft

Karakternumerológia IV. – Kristálygyermekek és szülő-gyermek kapcsolatok

Ezen a napon elemezzük a kristálygyermekeket, valamint hogy a számok alapján a szülő-gyermek kapcsolatot, és betekintünk kapsz a Grabovoj számsorok és az Enneagram rejtelmeibe.

 • Előfeltétele: Karakternumerológia I, II és III
 • Idő: 7 óra
 • Részvételi díj: 40.000.- Ft.

A konzultáció általában minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre. A konkrét dátumot a jelentkezőkkel személyesen egyeztetjük. Az egyes szintek egymásra épülnek, az egyes modulok között kellő gyakorlás szükséges, hogy a tapasztalataiddal megerősítést nyerjenek benned a konzultációkon átadott tapasztalások. Ezért az egyes fokozatok tervezetten hetente követik egymást.

Jelentkezem

Hogyan készüljek a Konzultációkra?
 • Laza, kényelmes öltözetben gyere, amiben el tudod engedni magad, és a meditációk, a beavatások alatt ne feszélyezzen és ne zavarjon a szoros ruha.
 • Hozz magaddal egy szép füzetet, amiben tudsz jegyzetelni, rajzolni.
 • Ásványvizet és teát biztosítunk, lesz ebédszünetünk, az étkezésről mindenki maga gondoskodik. Ha nem akarsz rendelni, hozhatsz magaddal ételt, akár hűtőbe is tudjuk tenni és melegítési lehetőségünk is van.
 • Az első alkalomra úgy gyere, hogy ha van rá lehetőséged, gondold át az életedet, az életed fontosabb eseményeit, hogy mi az, ami motivál téged és mik a céljaid.
 • A konzultációs napok előtti estén pihend ki magad, hiszen a fáradtság, kialvatlanság zavart okoz az energia rendszeredben, ami blokkolja a folyamatokat.
 • A konzultációk helyszíne a Cacirasz Életmód Centrum, Budapest XI., Holdvilág u.15., 12-es csengő

Egyedi igény esetén más helyszínen is vállaljuk a konzultációk levezetését. Az igény alapján az egyedi ajánlatunkról egyeztetünk.

Jelentkezem

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!