Talp Reflexológia

Talp reflexológia, az azonnal érezhető, felszabadító, nyugtató hatás

A reflexológia tapasztalatokon alapuló tudomány, amely hatással van a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a belső szervekre. Az ősi egyiptomi kultúrákban is alkalmazták, 4200 éves egyiptomi síremlékeken fellelhetőek a nyomai.

Talpunkon megtalálható a teljes szervezetünk kicsinyített leképződése. Ezeken a szerveinknek megfelelő területeken, zónákon keresztül a szervezetünk jelzi, ha valahol az egyensúly felborul és rendellenes működés kezdődik el.

Ilyenkor ugyanis a káros anyagcsere termékek a helytelen táplálkozás és -életmód következményeként felszaporodnak a szervezetben és nem tudnak természetes úton eltávozni. A talpon a neki megfelelő zónában rövid időn belül lerakódásokat tapinthatunk ki. Ezek különböző nagyságú és állagú, kitapintható kristályos göbök. Nyomásra a zónák érzékenyek, sőt fájdalmasok is lehetnek.

A Talp Reflexológiai kezelés során nyomás hatására egyszerű reflexet, vagyis ösztönös reakciót váltunk ki a szervezetben, a reflex zónán keresztül stimuláljuk az annak megfelelő szervet. ezzel segítjük, hogy beinduljanak az öngyógyító folyamatok, és a harmonikus, egészséges működés újból helyreálljon.

A cél a lerakódások elmasszírozása, ezáltal a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása, az energiablokkok megszűntetése, a test méregtelenítése.

Lehet, hogy rossz hír, mégis tudnod kell, hogy az olyan cipőktől, amik torzítják, nyomják a talpat és ezzel deformálják a talp bármely reflex zónáját, a folyamat fordítva is működik, azaz a talpon keresztül károsíthatja a vele összefüggésben lévő szervet.

Időpontot foglalok

A Talp reflexológia alkalmazási területei
 • Fejfájás, migrén, fájó ízületek
 • Emésztési problémák
 • Anyagcsere zavarok
 • Keringési betegségek
 • Nőgyógyászati gondok, menstruációs zavarok, fájdalmak
 • Stresszoldás
 • Bőrgyógyászati problémák
 • Mozgásszervi problémák
 • Keringés, vérnyomás, szívproblémák
 • Meddőség
 • Prosztata gondok
 • Az egészség megtartására
Időpontot foglalok

Hogyan zajlik a Talp reflexológiai kezelés?

Teljesen egyénre, rád szabott kezelést biztosítunk. Összességében kellemes, lazító, stresszoldó eredményre számíts. Bár olykor erős kezelésről van szó, az eredmény nagyon beszédes.

Már az első alkalom után megfigyelheted, hogy megszűntek, vagy csökkentek a fájdalmaid, energikusabb vagy, jobb a közérzeted. Könnyebben és nyugodtabban tudsz aludni és úgy összességében is nyugodtabb vagy, beindultak a méregtelenítési funkciók.

A kezelés ára

A kezelés időtartama 30 perc, ára 15.000,-Ft.

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.