Reiki Tanfolyam

Reiki Tanfolyam

A R.A.I. tanárok, így mi is, a Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett regeneráló rendszert oktatják a R.A.I. Reiki tanfolyamokon, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki viszonylag egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését.

A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.

Meg kell említenünk, hogy a Reiki és Reiki tanfolyamok kínálati piacán uralkodó széles és áttekinthetetlen sokszínűségben és az ezzel járó bizonytalanságban a R.A.I. a folytonosságával és az egyszerűen átlátható, világos képzési tematikájával szilárd vezető helyet ért el.

Jelentkezem a tanfolyamra

Reiki Tanfolyami fokozatok

Reiki I.

A tanuló megismeri a Reiki történetét, elsajátítja az elméleti és gyakorlati alapokat. Meditációkon keresztül ráhangolódik a szeretetteljes isteni energiára, részletesen megismeri a Reiki alkalmazási lehetőségeit, megismeri a csakrákat és működésüket. Egy energetikai hangolás – más néven avatás – lehetővé teszi a belső energia csatornák aktiválását a Reiki energia számára, ez a saját rezgésszám és energiaszint megemelkedésével is együtt járhat.

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők megkapják:

 1. A tanfolyamon elhangzó meditációk teljes szöveges és zenei hanganyagát, letölthető formában.
 2. A tananyagot tartalmazó, eredeti R.A.I. Reiki I. füzetet.
 3. A tanfolyam elvégzését igazoló, R.A.I. központ által kiállított emléklapot.
 • Előfeltétele: nem szükséges semmiféle előképzettség
 • Tanfolyam ideje: 8 óra
 • Tanfolyami díj: 27.000,- Ft.

Reiki II.

Az első tanfolyam anyagának átismétlése után a tanuló megismerkedik a második fokozat különleges szimbólumaival, melyek segítségével célzottabb módon lehet kialakítani a belső és külső harmóniát. A Reiki energia intenzívebbé válhat, az avatás által tovább emelkedhet a tanuló saját rezgésszáma.

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők megkapják:

 1. A tananyagot tartalmazó, eredeti R.A.I. Reiki II. füzetet.
 2. A tanfolyam elvégzését igazoló, R.A.I. központ által kiállított emléklapot.
 • Előfeltétele: Reiki I. fokozat elvégzése
 • Tanfolyam ideje: 8 óra
 • Tanfolyami díj: 34.500,- Ft.

Reiki mester

A tanfolyam elvégzésével a tanuló megteheti az első lépést a mesterré válás útján. A mesteri úton elindulni egy nagy spirituális lépés, ami nem csak a Reiki használatára, hanem az egész életünkre vonatkozik. A Reiki mesteri szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához, az avatás hatására a Reiki energia intenzitása sokszorosára nőhet.

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők megkapják:

 1. A R.A.I. Reiki mesteri tananyagot.
 2. A tanfolyam elvégzését igazoló, R.A.I. központ által kiállított emléklapot.
 • Előfeltétele: Reiki II. fokozat elvégzése
 • Tanfolyam ideje: 8 óra
 • Tanfolyami díj: 59.500,- Ft.

A konkrét dátumot a jelentkezőkkel személyesen egyeztetjük. A tanfolyamok egymásra épülnek, az egyes modulok között kellő gyakorlás szükséges, hogy a tapasztalataiddal megerősítést nyerjenek benned a megtanultak és a Reiki energiáját megtapasztald, az alkalmazása valóban az életed része lehessen. Ezért az egyes fokozatok havonta követik egymást.

Jelentkezem a tanfolyamra

Hogyan készüljek a Reiki Tanfolyamra?
 • A Reiki tanfolyamokra laza, kényelmes öltözetben gyere, amiben el tudod engedni magad, és a meditációk, a beavatások alatt ne feszélyezzen és ne zavarjon a szoros ruha.
 • Hozz magaddal egy szép füzetet, amiben tudsz jegyzetelni, rajzolni.
 • Ásványvizet és teát biztosítunk, lesz ebédszünetünk, az étkezésről mindenki maga gondoskodik. Ha nem akarsz rendelni, hozhatsz magaddal ételt, akár hűtőbe is tudjuk tenni és melegítési lehetőségünk is van.
 • A tanfolyamok előtti estén pihend ki magad, hiszen a fáradtság, kialvatlanság zavart okoz az energia rendszeredben, ami blokkolja a folyamatokat.
 • A tanfolyam helyszíne a Cacirasz Életmód Centrum, Budapest XI., Holdvilág u.15., 12-es csengő

Egyedi igény esetén más helyszínen is vállaljuk a tanfolyam levezetését. Az igény alapján az egyedi ajánlatunkról egyeztetünk.

Jelentkezem a tanfolyamra

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.