Páros masszázs

Az igazán minőségi idő megosztása valakivel

A páros masszázs hazánkban és világszerte egyaránt rendkívül kedvelt és keresett szolgáltatás.

A páros masszázs nem egy külön masszázstechnika, vagy módszer. A páros masszázs lényege, hogy két ember, akik kedvelik egymás társaságát, együtt töltenek egy igazán kellemes egy, másfél órát, miközben relaxálnak, kikapcsolják a rohanó világ minden zavaró zaját és csak magukra figyelve felfrissülnek.

Hozhatod kedvesed, valamelyik családtagodat, barátodat, akár munkahelyi kollégádat is. A páros masszázs együtt eltöltött minőségi időről szól.

Alapvetően a páros masszázs pontosan azt takarja, amit a kifejezés sejtetni enged: két személy egy időben és egy helyiségben történő masszírozása szakemberek által. A kezelőhelyiségben tehát két masszázságy fekszik egymás mellett, melyeken a vendégek helyet foglalva ugyanolyan hosszúságú masszázsban részesülnek.

Időpontot foglalok

Milyen alkalmakra kiváló?
  • Kitűnő ajándék bármilyen alkalomra: névnapra, születésnapra, évfordulóra, ünnepi alkalmakra
  • Oldott hangulatú üzleti megbeszélésekre: zajos kerthelyiségek, nehéz ételek helyett diszkrét, csendes hely, oldott közeg
Hogyan zajlik a Páros masszázs?

Egy férfi és egy női masszőr áll rendelkezésetekre, szabadon választhattok, hogy kivel ki foglalkozzon. Sőt, nálunk azt is szabadon döntöd el, hogy milyen masszázsfajtát kérsz. Vagyis lehet, hogy az egyik fél lávaköves masszázst, míg a másik izomlazító masszázst igényel.

A kezelés egy légtérben történik, így azt is ti döntitek el, hogy beszélgettek közben, vagy elcsendesedtek.

Mi igazodunk az igényeitekhez.

A kezelés ára

A kezelés időtartama 60, vagy 90 perc, ára 36.000,-Ft/60 perc és 50.000,-Ft/90 perc

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.