Kristályterápia

Mellékhatások nélküli, hatékony energetikai kezelés a kristályok erejével

A kezelés során az eltérő rezgések által hordozott információt alkalmazzuk a szervezet gyógyítására.

Talán nem is gondoljuk, hogy a kristályterápia mindennapjaink természetes része. Pedig ezt a gyógyító eljárást alkalmazzuk, amikor nagymamánk tanácsára fájós fülünkre meleg sóval töltött zoknit szorítunk.

A kristályok képesek az információk felvételére, raktározására és későbbi továbbadásukra. Mivel összetételétől, származási helyétől függően minden kristály tárol valamilyen információt, rezgést, így tökéletesen alkalmas lehet különféle betegségek kezelésére.

Minden kristály különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából.

Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a kristályterápiás kezelés során megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kristállyal harmonizálhatjuk, kezelhetjük. A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk.

A kristályok rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és feloldják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják, kisimítják testi-lelki-szellemi energiamezőnket. A kristályterápiás kezelések során annyi negatív energiát tud lecsapolni a kristály, hogy egyensúlyba kerül sejtjeink működése, és ez rezgésszint emelkedést produkál az egész szervezet energiarendszerében.

A kristályterápiás kezelés kiváló módszer bármilyen más hagyományos vagy holisztikus orvoslás kiegészítéseként is hatékonyságának fokozása érdekében.

Előzetes személyes időpont egyeztetést követően szeretettel várlak egy állapotfelméréssel egybekötött kezelésre.

Időpontot foglalok

Amennyiben Te is érzel magadban vágyat arra, hogy a kristályterápia csodálatos módszerével segíts magadon és másokon, Kristályterapeuta tanfolyamunkon megtanítjuk neked, hogyan tudod ezt megtenni.

Megnézem a tanfolyamot

A Kristályterápia leggyakoribb alkalmazási területei
 • Fejfájás, migrénes, menstruációs fájdalmak,
 • Depresszió
 • Alvászavar és egyéb mentális zavarok,
 • Allergia, ekcéma
 • Potencia problémák,
 • Felületi sérülések
 • Pattanásos bőr, gyulladások,
 • Szem gyulladásai,
 • Immunrendszer erősítése,
 • Felsőlégúti betegségek,
 • Bőrbetegségek,
 • Az egészség megtartására
Hogyan hat a Kristályterápiás kezelés?

A kristályterápia során a test energetikai rendszerének harmonizálásához alkalmazzuk a kristályokat.

A szervezet elektromágneses tere reagál a kristály által keltett bioenergetikai mágneses térre. Az energiamező rezgéskülönbségből adódóan a negatív rezgésmintákat kioltja a kristály rezonanciája, ezzel megteremtve a fizikai test energiarendszerének egyensúlyi állapotát. Ezáltal tulajdonképpen egész szervezetünkben, illetve abban az adott szervben, ahol energetikai elhangolódás, energetikai blokk van, rezgésszint emelkedést hoz létre.

A kristályterápiás kezelés során nincs fizikai behatás és ráhatás, a sejtek sejtintelligenciájuk révén annyi rezgésenergiát vesznek fel a kristály energiájából, amennyire szükségük van.

Ez a módszer teljesen biztonságos bármely korosztály számára. A kristályterápiás kezelés során a legtöbb ember enyhe meleget és bizsergést érez a testében, ahogyan a feszültség érzés oldódik.

A kezelés ára

A kezelés időtartama 60  perc, ára ára: 20.000,-Ft

Időpontot foglalok

Amennyiben Te is érzel magadban vágyat arra, hogy a kristályterápia csodálatos módszerével segíts magadon és másokon, Kristályterapeuta kurzusainkon megtapasztalhatod, hogyan tudod ezt megtenni.

Megnézem a tanfolyamot

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.