Izomlazító masszázs

Az izomlazító masszázs kiváló lehetőség a görcsös izmok okozta fájdalmak megszüntetésére

Az izomlazító masszázs egy erőteljes, intenzív, a mélyizomzatra ható kezelés.

Lényege, hogy a feszülő, görcsös, merev, gyakran letapadt izmokat felszabadítsa. Ezzel az izmok újra rugalmasak, terhelhetők lesznek, ami a sportban különösen fontos az elvárt eredményekhez.

Az izomlazító masszázs hatékonyan segíti a szabad és fájdalommentes mozgást, jelentősen növeli az izmok teljesítményét és csökkenti a sportsérülések esélyeit.

Aktív sportot folytatók esetében különösen ajánlott, hiszen elsődleges célja az izmok regenerálása. A közvetlenül az edzést, az izom aktív igénybevételét követően alkalmazva a megterhelt szövetekből a salakanyagok, méreganyagok könnyebben távoznak. Ráadásul a felgyülemlett tejsav eltávolításával elkerülhető a kellemetlen izomláz. Az edzések közötti rendszeres masszázs segíti az izmok regenerálódását, és a megfelelő izomtónus visszaállítását.

Időpontot foglalok

Mikor alkalmazzuk az Izomlazító masszázst?
  • Aktív sportolók: segíti az izmok regenerálódását, növeli az izom teljesítményt
  • Aktív, nehéz fizikai munkát végzők: csökken a sérülések kockázata, fájdalommentes mozgás
  • Stresszes életvitel: a nyaki, vállövi izomcsomók kioldásával javul a keringés, a koncentráció
  • Felelős munkák: segíti a koncentráltabb és hatékonyabb munkát, a sikeresebb probléma megoldásokat
  • Ülőmunkát végzők: deréköv izomcsomói kioldásával fájdalommentes mozgás, nyugodt alvás
Hogyan zajlik az Izomlazító masszázs?

Erős, gyúró kezeléssel oldjuk ki a jellemzően vállban, deréktájon, háton jelentkező izomcsomókat. Teljes testkezelés során ezekre a gócpontokra nagyobb figyelmet fordítunk, a kezelés itt hangsúlyosabb. A kezelés során speciális gyulladáscsökkentő krémet alkalmazunk a folyamat segítésére.

A kioldott csomók hatására megindul az elakadt nyirokkeringés, távoznak a felgyülemlett salakanyagok, tisztul a szervezet, visszaáll a sejtek normális oxigén és tápanyagellátása.

A kezelés végén csökkennek a fájdalmak, ami segíti a koncentráltabb és hatékonyabb munkát, a sikeresebb probléma megoldásokat.

A kezelés ára

A kezelés időtartama 60, vagy 90 perc, ára 18.000,-Ft/60 perc és 26.000,-Ft/90 perc

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.