Cellulit masszázs

Legyen feszes, ruganyos, sima bőröd! Számolj le a narancsbőrrel Cellulit masszázzsal!

A cellulitként, vagy narancsbőrként ismert horpadásos bőrrendellenesség a zsírsejtek megkeményedését jelenti. Ez olyan kollagén rostokból álló zsákocskák csoportja, melyek a zsírsejtek körül alakulnak ki, folyadékot és mérgező anyagokat zárva magukba. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakul ki, és nem egyértelműen a kövérség velejárója.

Az alakformáló, vagy cellulit masszázs a legtermészetesebb és leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centiméterrel csökkenjen testünk körmérete, miközben a méregtelenítés, salaktalanítás hatására a bőr látványosan kisimul és feszessé válik.

A tekercselés lényegesen megnöveli a cellulit masszázs hatékonyságát, sokkal gyorsabb, szemmel látható eredményt lehet elérni néhány kezelést követően.  Megfelelő testmozgással és diétával kombinálva még gyorsabban érhető el a várt eredmény.

Időpontot foglalok

Mikor alkalmazzuk a Cellulit masszázst?
  • Nem kívánt zsírpárnák: hatékonyan eltünteti
  • Cellulit/Narancsbőr: hatékonyan eltünteti, a bőrt feszessé varázsolja
  • Nyirok pangás: javítja a nyirokkeringést, méregtelenít
Hogyan zajlik a Cellulit masszázs?

A kezelés során erőteljes mozdulatokkal összetöröm a zsírsejteket, és speciális zsírégető krémet masszírozok a problémás testfelületbe. A kifejezetten erre való testfóliával történő tekercselés hatására arról a területről segítek lefogyni, ahonnan szeretnél. Jellemzően a combról, a hasról és a fenékről!

A kezelést 10-12 alkalomból álló, alkalmanként 30 perces, kúraszerű alkalmazásként ajánlom vendégeimnek.

A kezelés ára

Egy-egy 30 perces kezelés ára 12.000,-Ft.

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.