Bach virágterápia

Bach virágterápia, a békésebb lelki állapot, felszabaduló öngyógyító erő a virágokban rejlő információkkal

Részletes információkat videón is meghallgathatsz tőlem. A videókat a lap alján találod.

A Bach virágterápia a virágok rezgésenergiáját alkalmazza az energetikai blokkok feloldására és az energiarendszerünk harmonizálására.

Mindenki hordoz magában egy-egy negatív benső érzelmi „gócpontot”, amely megoldásra, feloldásra vár. Az érzelem pedig nem más, mint energia, rezgés.

A Bach virágterápia kidolgozója Dr. Edward Bach (1886-1936) angol orvos volt. 38 gyógyító virágot rendszerezett, melyek mindegyike egy-egy pozitív lelki állapotot testesít meg. A virágesszenciában a növények nem fizikailag vannak jelen, hanem információtartalmukkal, energetikai rezgésükkel. A szervezet felismeri, azonosul és megérti ezeket a virág által tartalmazott információkat, és ha hagyjuk, akkor testileg és lelkileg harmonizálódunk is ezekkel a pozitív információkkal, ráhangolódunk az éltető rezgésre.

A Bach virágesszenciák napfényfürdőnek kitett virágokból készült kivonatok. A Bach virágesszenciák nem mérgezők , nem allergizálnak és nincsenek mellékhatásai, könnyen és jól kombinálhatók a kiválasztott virágok az igénynek megfelelően. A különböző lelki állapotok egy-egy karaktert jelenítenek meg, melyekből a terapeuta ráismer a klienst éppen jellemző érzelemvilágra, rezgésszintre. A Bach virágesszenciák pozitív energetikai rezgései, információi ellensúlyozzák ezeket a negatív érzelmi reakciókat.

A Bach virágterápia hatására békésebb lelki állapotot érhetünk el.

Felszabadulnak az érzelmeink által kiváltott blokkok energetikai rendszerünkben, így már szabadon áramolhat tovább az öngyógyító erő. Bach virágesszencia szép finoman, mint minden pozitív energia, a múlt vagy a jelen valóságából segít arra a következő valóságra irányítani figyelmünket és energiánkat, amit igazán akarunk és szeretnénk.

A Bach virágterápia addig hozza előtérbe a megoldásra, feloldásra váró gócpontokat, míg teljesen fel nem szabadít téged! Egy olyan segítő, aki finoman, téged teljesen értve, önmagadon keresztül vezet el a megoldáshoz, a felismeréshez, az önelfogadáshoz. A Bach virágterápia segít, hogy harmóniában önmagunkkal és belső hangunkkal hamarabb ráleljünk a lényegre és a pozitív megoldásokra.

Időpontot foglalok

Amennyiben Te is érzel magadban vágyat arra, hogy ezzel a fantasztikus módszerrel segíts magadon és másokon, Bach virágterápia tanfolyamunkon megtanítjuk neked, hogyan tudod ezt megtenni.

Megnézem a tanfolyamot

A Bach virágterápia alkalmazási területei
 • Stresszoldás,
 • Energetizálás,
 • Koncentráció fokozása (tanulás, vizsgázás),
 • Oktalan félelmek, fóbiák elhagyása,
 • Fájdalomcsillapítás,
 • Lázcsillapítás,
 • A test méregtelenítő folyamatainak támogatása,
 • Influenza, vírusos megbetegedések lefolyásának drasztikus lecsökkenése,
 • Különböző pszichés és fizikai eredetű problémák hatékony kezelése,
 • Nagyobb hatékonyság a munkában, a sport területén,
 • Felületi sérülések hatékony kezelése,
 • Étvágytalanság
 • Az egészség megtartására
Hogyan hat a Bach virágesszencia?

A lelki tisztulás folyamata mindenkinél egyénileg változó. Függ a hozzáállásodtól és attól is, hogy mennyi ideig küszködtél lelki gondjaiddal, megpróbáltatásaiddal. Akarod-e a pozitív változást és hajlandó is vagy-e tenni érte? Ne feledd, hogy a terapeuta és a virág esszenciája, csak segítő és katalizátor funkciót tölt be!

A megfelelő Bach-virágterápia kiválasztása után már elsősorban a felelősség a kliensé, a tiéd.

A fejlődést tükröző lelki folyamatok jellegéhez és kihívásaihoz kell mindig igazítani a Bach-virágterápia, illetve a Bach-virágesszenciák összetételét.

Előzetes személyes időpont egyeztetést követően szeretettel várlak egy állapotfelméréssel egybekötött kezelésre, a személyedre alakított Bach virágesszencia elkészítésével.

A kezelés ára

A Bach virágterápiát más kezelésekkel együtt alkalmazzuk, vagy akár elkészítjük a megfelelő esszenciát és elviszed, vagy elküldjük neked.

Egy 21 napra elegendő fiolányi esszencia ára: 5.500,-Ft + szükség esetén postaköltség

Időpontot foglalok

Amennyiben Te is érzel magadban vágyat arra, hogy ezzel a fantasztikus módszerrel segíts magadon és másokon, Bach virágterápia konzultációkon megtapasztalhatod, hogyan tudod ezt megtenni.

Megnézem a tanfolyamot

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.