Access Bars

Éld könnyedebben, örömmel az életed, lásd meg a lehetőségeid az Access Bars segítségével!

Az Access Bars segítségével azok, az életedet észrevétlenül korlátozó és akadályozó gondolatok, érzelmek, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, ítélkezések, berögződések, amelyeket eddigi létezésed során felhalmoztál, megszűnhetnek a továbbiakban korlátozni az életedet.

Az Access Bars-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint a látható fizikai valóságunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

32 olyan pont van (BAR-ok) a fejeden, melyekben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tárolod, amelyeket az életed bármely területén fontosnak tartasz. Ezen pontok gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazokat a gátló és visszatartó blokkokat, akadályokat, amelyek akadályozzák az elfogadást vagy befogadást.

A kezelés során ennek a néhány pontnak az érintésével a fejen feloldódik és eltávozik minden korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami itt és most beszűkíti a lehetőségeket, korlátozza a célok elérését, sőt a célokat.

Az egyes pontok és kombinációik bizonyos meghatározható életterületekhez tartoznak. Minden Bars kezelés segít feloldani annak az életterületnek a korlátait, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani veled együttműködve a korlátokat. Olyan életterületekhez kapcsolódó korlátozó hitrendszereket, hiedelem rendszereket, korlátozó gondolatokat, múltbeli sérüléseket, hozott mintákat oldunk mint: a pénz, kapcsolatok, életformák, test, szexualitás, idő és tér, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom.

Az Access Bars gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most.

Időpontot foglalok

Alkalmazási területei
  • Stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására,
  • Depresszió feloldására,
  • Ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni,
  • Ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni,
  • Hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak,
  • Ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz,
  • Ha vizsgára készülsz, vagy nagy beszámolók előtt állsz és szeretnél jobban koncentrálni,
  • Hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
Hogyan zajlik az Access Bars kezelés?

Az Access Bars kezelések masszázságyon történnek. Egyszerűen csak fekszel a hátadon a masszázságyon és a fejed 32 pontján keresztül kezelünk.

Kezelés közben kellemes meditatív állapotban az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A Bar-ok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak.

Egy kellemes, nyugtató, pihentető élményét nyújt, mely során az egész életed pozitívan megváltozhat. Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.

A kezelés ára

A kezelés időtartama  60 perc, ára 15.000,-Ft.

Időpontot foglalok

Izgalmas cikkeket olvashatsz az InfoTér-ben ebben és más érdekes témákban is. Keress a neked legjobban tetsző kategóriák között ITT!

Iratkozz fel a Cacirasz Facebook oldalunkra, hogy aktív közösségünk tagja legyél és azonnal, az elsők között értesülj egy új posztról!

Iratkozz fel az RBTErápia Youtube csatornánkra, ahol további hasznos videókat találsz és az elsők között értesülsz, ha új videót teszünk fel.