Vendégkönyv
Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó emlékeztető
Regisztráció

Rólunk

Szeretettel Üdvözlünk!

Nagyon örülünk, hogy meglátogattál bennünket. Hadd mutatkozzunk be személyesen is, hiszen velünk találkozol, mi álmodtuk meg Caciraszt és ezt a honlapot.

Dr. Rajczi B. Tünde vagyok. A kristálygyermekek előküldöttjeként, és az ezzel járó különleges és csodálatos képességek minden áldásával születtem, amit éreztem és éltem már akkor is. Gyermekként ezért sokszor kezelhetetlennek tartottak, és mindenféle eszközzel próbálták elnyomni képességeimet, hogy a társadalom által elvárt „normális” gyermeket faragjanak belőlem. Sajnos ez ma sincs másképp a különleges képességű gyermekekkel, pedig egyre többen születnek közénk. Amikor már kezdtem beletörődni, és elfogadni, hogy meg kell „gyógyuljak”, egy csodaszámba illő találkozásnak köszönhetően megértettem és elfogadtam, hogy amit látok, hallok és érzékelek a legtöbb ember által elfogadott fizikai valóságon túl, az nem betegség, hanem a valóság felismerésének képessége. Ez volt a mindent átfordító és beteljesítő pillanat, amikor az addig átokként megélt képességeim áldássá váltak. Akkor fogadtam meg, hogy az leszek, aki ma vagyok: A „betegből” lett gyógyító, tanító.

A legnehezebb út mindig önmagunkhoz vezet, de érdemes megfogadni a több ezer éves mondás szavait: „Ember, ismerd meg önmagad!”Hiszen miért ne ismerjük meg azt az egyetlen embert igazán, akinek elszámolással tartozunk.

Az utam a Reikivel, kristályterápiákkal, karakter numerológiával, angyalterápiával, pszichotronikával, aktív szellemgyógyászattal, masszázsokkal, spirituális és életmód vezetési tanácsadással és az akupresszúrával kezdődött és ebben a szellemben folytatódik nap, mint nap. 2013 augusztusától felszentelt lelkészeként is aktívan tevékenykedem. Kristálytiszta szívvel, feltétel nélküli szeretni tudással, spiritiszta képességeimmel és a vággyal, hogy segítsem a hozzánk fordulókat, élem boldog, kiegyensúlyozott életemet. Társammal-szerelmemmel kézen fogva, a bennünk lévő közös életutunkat járva született meg Cacirasz, hogy mindenkinek segítségére legyen, mindenki kapja meg a maga céljához a kellő segítséget, amire támaszkodhat életében.

Aki hozzám fordul, azt szeretettel segítem abban, hogy megtalálja a belső békéjét, harmóniáját, egészséges és boldog, tudatos életet éljen, melyben önnön magát megismerve követheti a saját céljait.

Gyönyörű aktuális napszakot kívánok: Tünde