Vendégkönyv
Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó emlékeztető
Regisztráció

Reiki

A reiki élő, egyetemes, intelligens isteni energiát jelent. Ez az intelligens energiaáram kizárólag a gyógyulást, a gyógyulttá válást és az emberi, állati, növényi egészség megőrzését szolgálja.

A Reiki kezelés során a terapeuta az energiaárammal összeköttetésbe kerül és a gyógyító energiának egyfajta közvetítő csatornájává válik. A kezelés során minden esetben az történik, ami a páciensnek a legjobb. A Reiki kezelésnek az a fő előnye a gyógyszerekkel szemben, hogy mellékhatásoktól mentes. Ugyanúgy alkalmazható egészséges és beteg emberen, csecsemőn, kismamán is! Nincs olyan probléma, amit ne lehetne Reikivel kezelni. A Reiki kezelés igen hatékony számos esetben. A Reiki kezelés további előnye, hogy nincs semmilyen kiegészítő eszközre szükség.

A Reiki elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatainak beindulását, csökkenti és megszűnteti a fájdalmakat, csillapítja a stresszt, összességében harmonizálja és gyógyítja a szervezetet azzal, hogy természetes energiaegyensúlyát helyreállítja, az energiablokkokat megszünteti.

A Reiki felgyorsítja a gyógyulás folyamatát, támogatva és kiegészítve ezzel a hagyományos orvosi kezeléseket. A Reiki kezelés kiválóan alkalmazható különféle akut és krónikus fájdalmak csillapítására és megszüntetésére, segít leküzdeni a feszültséget, hatékony stressz-oldó, nyugtató, megszünteti a zavaros gondolatokat.

A Reiki teljesen tapasztalati tudomány. Hitedtől függetlenül működik és megtapasztalhatod jótékony hatását. Amikor a terapeuta a páciens testére helyezi a kezét, különösen a panaszos területhez nagy mennyiségű Reiki energia áramlik, mely fizikai melegség, vagy akár forróság érzeteként jelenik meg a páciens számára. Ekkor megindul a gyógyulás testi, finom energetikai szinten. A Reiki forrósága akkor is érezhető, ha nincs fizikai kontaktus, ha néhány cm magasan tartja a kezelő a kezeket a páciens felett.

A reiki kezelés hatására elcsillapodnak az érzelmi hullámok, a zavaró gondolatok. Nagyon ellazultnak érezheted magadat, mely akár finom lebegés érzetbe is átcsúszhat. Van, aki bele is alszik a Reiki kezelésbe, ez teljesen normális. A Reiki adásával hatásosan előzhető meg a depresszió és más mentális betegségek kialakulása is. A tisztább gondolatok és érzelmek által az emberi kapcsolataink is harmonikusabbá válnak.

Előzetes személyes időpont egyezetést követően szeretettel várlak egy állapotfelméréssel egybekötött kezelésre.

Amennyiben Te is érzel magadban vágyat arra, hogy ezzel a csodálatos energiával segíts magadon és másokon, tanfolyamainkon megtanítjuk Neked, hogyan tudod ezt megtenni.