Vendégkönyv
Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó emlékeztető
Regisztráció

ACCESS BARS

Az Access Bars segítségével azok, az életedet észrevétlenül korlátozó és akadályozó gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, ítélkezések, berögződések, amelyeket eddigi létezésed során felhalmoztál, megszűnnek a továbbiakban korlátozni az életedet. Az eddigi folyamatos cselekvésből, önmagad állította akadályokat kerülgető harcokból kilépve elfogadóvá tudsz válni.

Az Access Bars-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is. Az Access Bars egy olyan egyedülálló technika, amely lehetővé teszi, hogy az életben kiterjessze a könnyedséget, örömöt, jólétet, a választási lehetőségeket.

32 olyan pont van (BAR-ok) a fejeden, melyekben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tárolod, amelyeket az életed bármely területén fontosnak tartasz. Ezen pontok gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazokat a gátló és visszatartó blokkokat, akadályokat, amelyek miatt képtelen vagy az elfogadásra, vagy befogadásra. A kezelés során ennek a néhány pontnak az érintésével a fejen feloldódik és eltávozik minden korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami itt és most beszűkíti a lehetőségeket, korlátozza a célok elérését, sőt a célokat. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket az eddigi élet során eltároltál. Amikor a Bar-jaidat futtatod, az olyan, mintha a számítógépen megnyomnád a törlés gombot és ezzel alkotnál egy tiszta lemezt, amire bármit felírhatsz. Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Mindent itt raktároztál el, az összes eddigi életedből. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne jöhessenek fel automatikusan.

Az egyes pontok és kombinációik bizonyos meghatározható életterületekhez tartoznak. Minden Bars kezelés segít feloldani annak az életterületnek a korlátait, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a pácienssel együttműködve a korlátokat. Olyan életterületekhez kapcsolódó korlátozó hitrendszereket, hiedelem rendszereket, korlátozó gondolatokat, múltbeli sérüléseket, hozott mintákat oldunk mint: a pénz, kapcsolatok, életformák, test, szexualitás, idő és tér, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom, stb. Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A Bar-ok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak. A Bars kezelések masszázságyon történnek. Egyszerűen csak fekszel a hátadon a masszázságyon és a fejed 32 pontján keresztül kezellek.

Egy kellemes, nyugtató, pihentető élményét nyújt, mely során az egész életed pozitívan megváltozhat. Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.

Az Access Bars gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most.

Használhatod

  • stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására,
  • depresszió feloldására,
  • ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni,
  • ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni,
  • hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak,
  • ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz,
  • ha vizsgára készülsz, vagy nagy beszámolók előtt állsz és szeretnél jobban koncentrálni,
  • hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak

és még ettől is sokkal több!

Előzetes időpont egyezetést követően szeretettel várlak.